Jaume Moll

Preferent
Escolar 3 – Sta Catalina 0
10è classificat
Un dia més, l’Escolar mostrÀ el seu potencial davant un equip que, a la primera part, es tancà en el seu camp esperant una contra. Però l’Escolar no li va deixar tocar la pilota i va tenir el control total de la situació, això sí, creant poques ocasions clares de gol, tot i fer un gran futbol. No va ser fins al minut 30 que, amb un xut de fora de l’àrea, Fran Garcia obrí el marcador. A la represa, els primers deu minuts foren d’una mica d’incertesa, però, un cop passats, l’Escolar tornà a tenir el control de la pilota fins que, en els minuts 57 i  60 en Jaume Faba ens brindà dos grans gols que suposaren el resultat final. Ja ho vaig comentar a l'inici de temporada, l’Escolar té equip per això i molt més. Tot i que no li acaba de fer haver de jugar de central, em quedo amb el gran partit que va fer en Jaume Moll.