El  Judo Renshinkan torna a Noruega










Foto d'arxiu

   Aquest cap de setmana, 20 a 22 d’octubre 2011, la noticia del Club Renshinkan és que  alguns dels seus membres s'han desplaçat fins a Noruega per a participar en dues activitats que organitza el club escandinau, el BK-Judo Norway. La primera activitat és un trofeu de judo  per a les edats de sub 13 fins sub 20. i l'altra un curs que imparteix Pep Mascaró al BK-Judo Norway .



   Els representants d'aquest país nòrdic acullen molt bé l'arribada dels mallorquins i estan a l'espera, una vegada més, per aquest intercanvi.
   L'equip del llevant mallorquí és el següent: Miquel Cabrer Llodrà, Pere Febrer Martínez, M ª Neus Pou Jiménez, Jerònia Morey, Pau Rodriguez, Manuel, Patricia i Maria Sanchez-Rodrigo Montañés, ells encara que siguin de Menorca participaran juntament amb el Renshinkan, responsable de l'expedició, Pep Mascaró. Amb l’objectiu de pujar al pòdium l’expedició mallorquina ha preparat intensament aquesta competició internacional
   La cita és Köngsberg, una ciutat a 80 km al sud d'Oslo, molt famosa per les seves mines d’argent i les seves pistes d'esquí, de fet la competició porta el nom del símbol d'aquestes mines de plata. 



Josep Mascaró