El RSK inicia la nova temporada 2011-2012 de Judo en Edat Escolar amb molt bones perspectives





Des de fa anys el Reshinkan aposta per potenciar el judo escolar



    Ara acaben d'iniciar-se les activitats extraescolars. El Centre d'Estudis de Judo Renshinkan n'és un gran impulsor del judo a les escoles i aquest nou curs 2011-2012 torna a organitzar els cursos de Judo escolar, que comencen amb molt bones perspectives. 
  
    Perquè el judo? Idò  per que  augmenta la seguretat en un mateix i ajuda a fer front a moltes situacions de la vida. A més millora la coordinació, la psicomotricitat, l’agilitat i  és una molt bona  teràopia per a descarregar l’energia acumulada durant la jornada.
   En aquestes edats les competicions estan en segon terme, no tenen massa importancia, malgrat tot cal destacar que allò vertaderament important éss  aprendre a guanyar i a perdre. Els resultats de la competició surten de la feina feta durant les classes, de l'esforç i de l'aprenentatge diari.
   En definitiva, el judo és  un gran esport  pels nins i per les nines.




   El RSK ofereix classes a Cala Rajada, si voleu més informació o voleu que els vostres fills/es proven aquest esport, us podeu adreçar a la seva plana web  www.reshinkanmallorca.com o contactar  amb Pep Mascaró  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.