Guanyà a l'Atlètic Petra Futsal per 5-3, en la pista del poliesportiu “Es Figueral”

Dissabte, 20 d’abril, s’Alzinar futsal va guanyar un important partit en la pista d’Es Figueral davant Atlètic Petra Futsal, que l’obre les portes a la semifinal del play-off 2024 de primera regional de futbol sala.

En un partit molt competitiu i intens els dos equips es van entregar a fons fins el darrer moment. De fet s’enfrontaven el 5è i 6è classificats, en el camp del millor situat en la classificació, en aquest cas l’equip gabellí. La classificació era a partit únic, i funcionava com uns quarts de final, així  que l’equip que guanyava passava a les semifinals directament. A la següent ronda, les semifinals, es classifica el millor de tres partits com es fa al bàsquet, per tant l’equip que guanya dos partits de tres passa a la final que manté el mateix format.

El partit era molt difícil, els dos equips igualats en la lliga es jugaven a un sol partit passar o quedar eliminats, acabant la competició.

El partit, que com ja hem dit va ser molt disputat, va arrancar amb un primer gol de s’Alzinar en el minut dos, obra de Dante Perdomo Quiroga en una jugada de corner. Dos minuts després, l’equip de Petra aconseguia l’empat ( Albert Sastre Madero).  En el minut 11, Enzo Perella Terrassa aconsegueix, també de corner, el 2 a 1. I quatre minuts després el mateix Enzo posa el marcador en un 3 a 1, amb una jugada de falta assajada. Eren al minut 15 del partit amb un marcador favorable a l’equip local, resultat que es mantingué fins el descans.
 Clica per ampliar la imatge

Just començada la segona part, l’equip visitant marca un gol  ( Alejandro Castillejo Cuevas, minut 22) que els fiquen en el partit, pressionant fortament. L’equip local feren una eficaç contenció i aprofitant una contra en Dante torna a marcar en el minut 19, un gol que situa el marcador en 4 a 2, una altra vegada amb dos gols a favor. Sense perdre intensitat, cal recordar que en futbol sala et poden remuntar el partit en dos minuts,  el partit seguí amb la igualtat i intensitat com a tònica general. En el minut 35 el Petra aconseguí acurçar distàncies amb un gol d’Antoni  Riera Rosselló.

Els darrers minuts van ser molt intensos, el Petra intentant canviar el resultat i s’Alzinar mantenir-lo, amb la dificultat d’arribar a les 5 faltes. En aquells moments l’àrbitre xiulà unes mans involuntàries dins l’àrea contra s’Alzinar, que es transformen en una falta indirecta que aturà el porter, però que després de varis refusaments acabà en un corner.  A falta de 30 segons l’àrbitre xiulà una altra falta contra s’Alzinar (la sisena) que suposava un doble penalti, afortunadament el porter ho va aturar evitant la pròrroga. Ja en el darrer segons en una contra, l’equip local  va aconseguir marcar el definitiu 5 a 3.

En resum un partit molt disputat i intens, fins els darrers segons, que ha dut a s’Alzinar a les semifinals.

Enhorabona a tots i us convidam a gaudir dels partits de la semifinal que jugaran probablement contra el Fisiomedia-Manacor al millor de tres partits. Primer se jugarà al camp del Fisiomedia- Manacor, el segon a Capdepera i si s’ha de desempatar el tercer també serà a Manacor.