Escolar 0 - Binissalem B 3



Després d'una setmana convulsa, de falsos desmentits i un gran comuncat de la plantilla. Després d'haver assegut a la banqueta a quatre entrenadors i d'anunciar-ne d'altres per aquesta cinquena convocatòria Toni Ordóñez fou l'elegit. Ens parlen molt bé d'aquest nou "mister" però no fa miracles. I menys en dos dies. El caos és al club, no al terreny de joc. Tot i que una cosa es trasllada a l'altra.


Partit convocat a les 16:30 h, tot i que s'han arreglat els focus. Ens sorgeixen dues preguntes i ja sabem que la setmana passada no fou per presionar l'Ajuntament que es posà el partit a les 18 h. Perquè ara sí es poden arreglar els focus i fa dues setmanes no? Perquè ara es pot posar el partir a les 16:30h i la setmana passada no? Tot plegat un desgavell institucional. 

Com sempre el millor és damunt la gespa (que també està feta pols). Primera part igualada i a la segona part clara superioritat del Binissalem B que encadena tres victòries seguides i arriba a la part alta de la classificació. Esperem que aquests nou partits que falten es pugui reconvertir la situació i tornar a un equip estable i fiador.

Ànims i ganes no en falten!




 





Degut a l'acomiadament per part de Biel Torres d'aquest, el seu espai de crònica setmanal, no vos podem oferir més que el resultat, una breu crònica i alguna imatge.