El passat 24 i 25 de febrer va tenir lloc el campionat d´Espanya Short Track (Pista Coberta) de la categoria s.18 a la ciutat de Sabadell. Dues atletes del club Claudia Troppa Sport Center van obtenir els temps mínims per participar a la prova de 60m tanques. Paula Lorenzo que venia com la 27a del rànquing i Inés com la 19a del rànquing nacional. Les dues atletes s'estrenaven en aquesta categoria, de primer any.

Paula lamentablement no va passar de les eliminatòries, on un lleuger error a la sortida la deixà fora de les posicions per poder passar a les semifinals, quedant-se a tan sols 1 lloc per passar, tot i així el temps que va córrer li va valer com a millor marca de la temporada.

Inés va quedar segona a la seva eliminatòria, que suposava plaça directa per a les semifinals, que era el nostre objectiu principal d'aquest campionat. Les semifinals es van plantejar de la manera que es classificaven per a la final les 4 primeres de cada semifinal, hi havia dues sèries, altres vegades se'n classifica 3 per posició i 2 per temps cosa que afavoreix a la sèrie més ràpida. Però ens vam haver d'adaptar a la situació ja que a Inés li va tocar una semifinal molt forta i, a priori, per rànquing no li corresponia passar. Però Inés volia més i lluità aconseguint la quarta plaça per accedir a la final.

I el que va passar a la final ja ho diu el titular, impressionant sortida d'Inés que va quedar 6a a més d'emportar-se una millor marca personal.

Us oferim unes imatges i el vídeo del darrer tram de la prova final pel vostre gaudi. Enhorabona!