Escolar 0 - Atlhètic Huialfàs 1 (suspès a la mitja part)



Crònica d'una suspensió anunciada o, almanco que es veia venir. L'enllumenat d'ES FIGUERAL no funciona. Hi ha molts focus espenyats i s'ha de canviar per focus de tecnologia LEED. De fa estona... Una altra herència de l'anterior equip de govern.
El públic parlava que posar el partit a les 18 h i que s'hagués de suspendre era una mesura de força per tal d'obligar a l'Ajuntament a què faci alguna cosa...

La minsa crònica és que el partit s'ha suspès a la mitja part quan el resultat era 0-1. Ara quedam a expenses del que digui la Federació. Molt probablement donaran per guanyat el partit a l'Huialfàs que no té cap culpa d'aquesta situació i que no té perquè tornar a desplaçar-se entre setmana per jugar 45 minuts. Aquest partit serà probablement el darrer d'Isma, que havia condicionat estar a la banqueta mentres hi fos en Jaume Moll, que no ho ha pogut compaginar la seva feina a la selecció femenina. Diuen que dimarts es presentarà el nou entrenador. Juan García Sureda "nene"?. Quan a la preparació física Pere Danús assumirà el càrrec i Xisco Garau serà el coordinador de la pedrera. 

Posats en contacte amb Sergi Viejo, regidor d'Esports, ens ha manifestat que en entrar al govern municipal ja es trobaren amb aquesta situació i que per canviar els focus han de ser leeds i es va fer un projecte que s'ha presentat al Consell Superior d'Esports i estan a l'espera de la resolució. I mentrestant, han intentat cercar una solució però no és fàcil. No poden realitzar una despesa tan elevada per uns mesos. Havien parlat amb l'Escolar per tal que posassin els partits el diumenge matí, però no s'han entès. Així ho ha decidit la directiva...






Degut a l'acomiadament per part de Biel Torres d'aquest, el seu espai de crònica setmanal, no vos podem oferir més que el resultat, una breu crònica i alguna imatge.