MINI MASCULÍ PERERA&PARTNER

C.B Campos - CB. Capdepera Perera&Partner

Els nostres minis s’enfrontaren al Campos en el qual fou el partit més igualat i entretingut d’aquesta segona lliga. El Campos jugà molt bé i imposà el seu joc físic durant gran part de l’encontre, però els gabellins disputaren el millor partit de la temporada i fent un molt bon joc en equip aconseguiren superar la defensa local amb bons 1c1, amb tir exterior, corrent bé al contraatac i sobretot emprant bé els espais per desmarcar-se i rebre amb avantatges. Estam molt contents amb l’evolució de l’equip i de veure que la feina està donant i donarà bons resultats. Enhorabona a l’equip i a continuar fent feina.

 


MINI FEMENÍ IN OFF 

C.B Capdepera In Off - Campos

Primer partit a casa del conjunt gabellí en el qual les nines varen començar la primera part amb intensitat i presentant bones opcions d’atac. Encara que no encertessin les cistelles no abaixaven el cap.
En canvi, a la segona part, varen començar desmotivades i a la vegada amb intensitat, tot i que no era la de la primera part pel cansament.
S’ha de continuar treballant la intensitat tant defensiva com ofensiva per poder mantenir el ritme en tot moment.
A continuar fent feina que aquest és el camí!

 


CADET MASCULÍ NOAH’S 

Santa Mònica 98 - 65 CB Capdepera Cafè Noah’s

Un molt bon partit del cadet masculí, encara que el tanteig final no el reflecteixi. La trobada va ser molt disputada, on totes les cistelles havien de ser guanyades, però va haver-hi poques ocasions gratuïtes en aquest partit.
Donar l’enhorabona als jugadors que enfront d’un rival amb les idees clares i un físic superior al seu, van lluitar fins al final del partit.


 

CADET FEMENÍ NOAH’S 
CB Capdepera Noah’s 42 - 67 Manacor

Derrota de les nostres cadets al partit de diumenge a casa contra el Manacor en un partit complicat. Des de l’inici es va veure que el ritme no era bo, encara que als primers minuts de partit, les gabellines anaven per davant en el marcador. Això va durar poc i les visitants varen imposar el seu joc. La falta d’encert a la cistella del Capdepera i les errades en defensa, sobretot als darrers minuts, varen fer la resta. Toca analitzar, aprendre i agafar forces pels pròxims partits.


SÈNIOR MASCULÍ EPIC

CB Pollença 78 - 33 Bàsquet Capdepera Epic

Contundent derrota dels gabellins a la pista del líder de la categoria. Vàrem començar concentrats i amb les idees clares de quin havia de ser el nostre joc, tot i que el rival era superior. Durant gairebé tota la primera part, i a pesar de les nostres pèrdues de pilota, vàrem estar ficats al partit, però una sèrie d’errades consecutives al final del segon quart va fer que de poder anar al descans per sota de 10 punts, la diferència al marcador fos de 18. Això va fer que tot i intentar-ho, mentalment ens vàrem venir a baix a la segona meitat, la qual val més oblidar. Hem de mirar endavant, i esperar que al pròxim partit d’aquesta lligueta millorem el nostre joc a casa nostra.




#bàsquetcapdepera #aravadeboaravadebàsquet