Divendres, 24 de gener 2020
Sènior femení
CB Muro, 72 – CB, Capdepera 47

Bona primera part de l’equip gabellí  que va saber superar la defensa individual proposada per l’equip local. Després del descans, el CB Muro plantejà una defensa en zona que costà superar a l’equip de Capdepera.

Al final, el marcador mostrà un resultat que no fa justícia a un partit realment competit i intens durant tot l’encontre.





Divendres, 25 de gener 2020
Insular Masculí
CB Capdepera, 42 -  CB Son Servera, 47

Primera derrota d’aquesta temporada del conjunt gabellí  davant els veïns de Son Servera reforçats i amb les idees més clares que en encontres anteriors. Els sèniors de Capdepera realitzaren un partit amb dues cares. D’una banda és el segon encontre amb un marcador molt baix, aplicant un joc poc dinàmic, amb poca eficiència de tir exterior i essent molt poc agressius en l’1 contra 1. D’altra banda se jugà bé en el aspecte tàctic, tant en l’atac com a la defensa per a compensar l’evident inferioritat en l’aspecte físic. El Son Servera va insistir mantenint un quintet d’alçada gairebé tot el partit.

Al final, un triple en els darrers segons vinclà la balança a favor dels visitants, que se’n dugueren una merescuda victòria, però  que podria haver-se decantat per qualsevol dels dos equips.

 

Dissabte, 25 de gener 2020
Premini Mixt
CB Capdepera – Son Servera

Molt bon partit el jugat a Capdepera. Els nins s’ho han passat molt bé jugant a bàsquet, a més els joves jugadors s’entenen més entre ells  i aprenen a jugar molt millor. S’ha de destacar la intensitat mostrada durant tot el partit.

Els entrenadors es mostren molt contents per l’actitud dels jugadors.









Dissabte, 25 de gener 2020
Junior masculí
CB Consell, 84 - CB Capdepera,85

Complicada i treballada    victòria dels júniors en un camp hostil, amb un públic irrespectuós i un arbitratge que no va estar, ni de lluny, a l’alçada del nivell  que mostraren ambdós equips.

El conjunt gabellí va tenir dues rendes de 8 punts durant l’encontre sense aconseguir distanciar-se en el marcador, arribant a un final d’encontre èpic que se saldà amb una canastra  en el darrer segon de Llorenç per a la bogeria de tots els assistents

L’entrenador vol, a títol personal, felicitar i donar les gràcies a tots els membres que formen aquest gran grup que fan possible que vibrem a cada partit.

 
Partits de la propera jornada: