Amb data de dijous, 30 de gener es dona per tancada la crisi i després d'una reunió amb els jugadors torna a agafar les regnes de l'equip.


Recordem que diumenge, 26 de gener, després del partit, presentà la dimissió per motius esportius.

La setmana anterior ja havia presentat la dimissió i la directiva l'havia convençut de continuar.





30/01/2019

És la millor decisió i la més inteligent. Finalment, n'Isma es queda. La crisi el referma en el seu lloc i aconsegueix un ferm compromís de feina dels jugadors.

Fa dues setmanes manifestava a BEST en una entrevista publicada a Cap VermellNo hem perdut les ganes d'aconseguir l'objectiu proposat a principi de temporada"

No era normal que tot s'hagués esbucat en tan poc temps.

Aquest és el nou COMUNICAT DE L'ESCOLAR:

La directiva d'aquest club està contenta de poder anunciar que finalment i després d'una reunió entre la totalitat de la plantilla i el míster, Ismael Venera, aquest ha tornat enrere en la seva decisió de dimitir i finalment es quedarà al front del primer equip. La plantilla del primer equip es va reunir amb l'Isma i li van fer arribar el seu total suport i compromís. Esperem que aquest sigui un punt d'inflexió que ens permeti assolir els objectius marcats.


Comença una nova lliga. Esperam que certament sia un punt d'inflexió cap al futur i que els jugadors responguin vertaderament.



-------------------------------------

Dilluns, 27 de gener, deiem:

És una llàstima que hagi dimitit. Isma és molt bon entrenador i sap molt de futbol. Ja veurem si a partir d’ara va millor o empitjora. Esperem que sigui per be...però o els jugadors canvien d'actitud o tot s'anirà en orris.

COMUNICAT DE L'ESCOLAR, 27-1-2020:

Ahir, després de el partit contra el Sòller B, Ismael Venera, al·legant motius esportius, va presentar la seva dimissió irrevocable com a entrenador del primer equip. Tot i que la directiva ha fet mans i mànigues per intentar fer canviar d'opinió a Isma, aquest no es veu amb l'ànim de seguir a el front del primer equip. Des del club volem agrair el seu esforç i compromís durant aquest sis mesos. Així que el club decideixi qui serà el responsable del primer equip ho farà públic mitjançant comunicat.