Els minis del Renshinkan aconsegueixen 5 ors, 8 plates i 10  bronzes a Lloseta




Dissabte passat, 24 de gener,  se celebrà al Poliesportiu de Lloseta l’edició del rànquing promeses (7 a 12 anys) vàlid per a la classificació de Campionat de Mallorca.

En el festival, que comptà amb una excel·lent organització, van participar més de 200 nins i nies, en representació  de la quasi totalitat dels clubs de Mallorca.

Els joves atletes del Renshinkan van estar a l’alçada, aconseguint un resultats fenomenals. Molts d'ells participaven per primera vegada en un campionat d'aquestes característiques i van mostrar una gran seguretat sobre el tatami.

Finalitzat l'acte, el Reshinkan se dugué 5 ors, 8 plates i 10 bronzes, que el situen en una excel·lent plaça en la taula classificatòria.

Els medallistes són els que anomenem a continuació:

1r lloc: XABIER FERNÀNDEZ, ADRIÀ SÀNCHEZ, SEBASTIÀ BARCELÓ, ERICK COSTAT i ALEX NIKOLAEV.

2n lloc: LÍDIA MUÑOZ, JOAN POZO, PAU SANTANDREU, ADRIÀ CARDOSO, IVAN PELEGRIN, ISMAEL GARCIA, JOAN FONS i ASIER REIS.

3r lloc: SOFIA LLULL, YAMILA MANZANO, FRANCINA FONS, AINARA DIAZ, SVEN SCHMIDT, GERARD MATEU, RICARDO DAVID SOLANO, JOAN MIR, JUAN VICENS RIERA i MARC BARCELÓ.

Tres esportistes del Renshinkan, disputaran la Copa de Santiago, el proper cap de setmana

Soy Theunisse, Marc Vives i Wassim el Arjouni, són els tres esportistes que han estat convocats  per la Delegació Federativa de Mallorca per a disputar el proper cap de setmana la Copa de Galícia. Aquest campionat està reservat pels nins i nines infantils, és a dir que enguany compleixen 13 i 14 anys.