Partit contra el tercer classificat, on l'equip local va ser molt superior. 


 

Dissabte, 25 gener de 2020

Esporles VC Blau 3 - Parque Nereida Suites Hotel 0
Sets: 25-13 / 25 - 11 / 25 - 12

Jugadores: Lena Torremocha, Marta Muñoz, Marta Rodriguez, Mariona Fullana, Ainhoa Navarro, Lena Rocha, Neus Garau, Paula Lorenzo, Aina Alzamora, Elena Navarrete, Gloria Reche, Valentina Fuentes, Ainoa Pérez i Maria del Carmen Peña.

Les jugadores gabellines no van ser capaces d'entrar al partit en cap moment i van realitzar un partit molt fluix. Si al davant tens un equip que és superior es fa molt complicat competir.

Els tres sets van ser molt similars, un servei molt potent de l'Esporles on les jugadores de Capdepera no van poder aturar. Això es reflectia al marcador amb grans diferències de punts que al final era impossible recuperar. Quan es feia una bona recepció del servei i es continuava el joc, l'equip local elaborava jugades molt completes amb forts atacs . 

S'ha de seguir treballant de valent, on s'ha de canviar l'actitud i deixar de banda la por i els nirvis quan es juga contra uns rivals tan forts. Tot i el partit realitzat, es creu que es poden extreure algunes coses positives. Una de les quals és que amb ganes i esforç es pot aconseguir un gran nivell joc, i nosaltres ho observem mitjançant les nostres rivals.

Toca seguir fent feina, agafant les coses negatives del partit i transformar-les amb positives. I volem donar les gràcies a tota l'afició que s'ha desplaçat fins a Esporles, ja que sense ells l'equip no estaria complet.