Els més joves judokes del Reshinkan van tenir una brillant actuació en aquesta competició




Les instal·lacions del Poliesportiu Es Figueral de Capdepera van ser, una vegada més, la seu d’una autèntica festa esportiva. Els joves judokes apuntats per aquesta edició 2014  van ser 197 , dels quals  133 a l'apartat de demostració (que van omplir 12 tapissos previstos per a l'ocasió) i 64 en la competició. Les edats oscil·laven entre els 3 i els 12 anys .

El  campionat s’inicià amb les paraules de benvinguda per part del representant de l'Ajuntament de Capdepera , el Regidor d'esports Sr Alberto Llull. Els pares i acompanyants, que van omplir la graderia, van poder gaudir del millor judo infantil, així com l'evolució dels seus nins i nines iniciats en el judo . Sense cap mena de dubte, els més petitons, a la part de la demostració, de randori i els super ippones de la competició van ser els més aplaudits per tots els allà presents .

El Trofeu de Cala Rajada arribà a la 29a edició i es distingeix dels altres ja que aquest té dues modalitats molt diferents diferents: l'exhibició tècnica de randori  per a edats entre els 3 als 7 anys, i la competició reservada a partir dels 8 als 12 anys. Els més grans no interessats en competir tenen també les seves categories reservades, en la modalitat exhibició .

Els participants a aquesta nova edició representaven les 20 escoles de judo:  Col·legi Frai Juníper Serra (Petra ); de Manacor els Col·legis Molí d'en Xema , el Jaume Vidal , Sa Graduada , Sa Torre , Simó Ballester , La Puresa , Es Canyar i el Renshinkan; el Talaiot de s’Illot; el Punta de n'Amer de Sa Coma, Na Penyal de Cala Millor; Mestre Guillem Galmès de Sant Llorenç; el col·legi Jaume Fornaris i el Renshinkan, de Son Servera; Rosa dels Vents de sa Colònia de Sant Pere ; el Poliesportiu Na Caragol d’Artà; i els amfitrions: S'Alzinar de Capdepera , S'Auba de Cala Rajada i el Renshinkan. Finalitzat l'acte el regidor va fer entrega de les distincions.

Els primers classificats locals són els que anomenem a continuació :

LARA SCHULTE,  ESTEFANIA GÓMEZ, MIQUEL ANGEL GÓMEZ JONSEK, SAMUEL MARTIN ALVIA, ALVARO SALGUERO, JULIAN NIETO, ALEXANDRE ARACIL, JOSE MANUEL MORALES, BIEL SERRALTA, SOFIA NIETO, ZAIRA CASTILLO, IRENE ALBA,.JESSICA GÓMEZ,  NIKLAS WESTPHAL, ANDREU CURSACH, JULIAN NIETO, BORJA TUDURI, PABLO PADILLA, DANIEL MERINO, LLUC ROMAGUERA, MARINA BONNIN, DARIO OLIVEROS, TOMEU SANCHEZ RIUTORT, BORJA MELERO, SARA OLIVEROS, MAYRA SCROEDER, JUAN JOSÉ MELERO, JOSELIN MONCADA, INÉS SANCHO, LUCA , JOSE MANUEL MORALES, SAMUEL MARTIN, CRISTIAN CANO, MIQUEL A.GÓMEZ, MIQUEL A.PLANISI i TOM SCHROEDER.