El proper dissabte, 9 de març,  el Judo Reshinkan organitza el XXVIII Trofeu Cala Rajada de Judo Infantil al polisportiu




Tot és a punt per a celebar al XXVIIIa edició del  Trofeu de Cala Rajada de Judo Infantil que se celebrarà el proper dia 9 de març al poisportiu Es Figueral. El proper dissabte, en el marc de les "Jornades Esportives del esport base" organitzades per l'Ajuntament de Capdepera.
Aquesta competició esta prevista per al judo en edat escolar (3 a 15 anys). Hi ha més de 200 alumnes en representació de 20 escoles de judo de la nostra comarca. De Manacor participaran  el Renshinkan, el Col·legi la Puresa, Simó Ballester, Jaume Vidal, Es Canyar, Sa Torre, Sa Graduada, Moli d’en Xema; de S’Illot el col·legi Tataiot; de  Son Servera el Renshinkan i el Col·legi Jaume Fornaris; de Cala Millor Na Penyal; de sa Coma el Punta de N’Amer; de Sant Llorenç el Mestre Guillem Galmés; de Petra el Juníper Serra;  de sa Colònia de Sant  Pere el Rosa dels Vents; d'Artà el Poliesportiu na Caragol;  i els amfitrions de Capdepera i Cala Rajada, el Renshinkan, el Col·legi S’Auba i S’Alzinar.
El proper dissabte, 9 de març a les 16,15 hores del capvespres s'iniciarà el torneig de les dues modalitats que hi ha previstes : la d'exhibició de randori i la de competició.