L’Ajuntament de Capdepera i la conselleria de Turisme i Esports presenten les V Jornades d’Esport base




El Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Capdepera i la conselleria de Turisme i Esports del Govern de les Illes Balears han presentat aquest matí al Palma Arena les V Jornades d’Esport Base que tendran lloc els dies 11, 18 i 25 de març al Teatre de Capdepera.

Igual que en les edicions anteriors, les jornades continuen en el context del camí de la formació a la competició i comptaran amb destacats tècnics i nutricionistes esportius, que al llarg dels tres dies, oferiran diverses ponències i participaran en diverses taules rodones. Igualment, està previst que en la clausura de les mateixes participi dos jugadors del RCD-Mallorca.

La novetat d’enguany en aquesta ocasió les jornades es complementen amb un seguit d’activitats esportives que es realitzen durant els caps de setmana del mes de març, com el 3x3 de futbol i de bàsquet, zumba, pujada en globus, una demostració de judo, atletisme i una duatló.

Les V Jornades d’Esport base estan organitzades per l’Ajuntament de Capdepera amb la col·laboració del Govern de les Illes Balears, Consell de Mallorca, RCD Mallorca, associació Ona verda, FBIB, FFIB, Federació d’Atletisme, Penya mallorquinista de Capdepera i Cala Rajada, IB Balooning, CE Escolar, At. Escolar Bàsquet, Club Renshinkan, Gimnàs Jet 7.

A l’acte d’aquest matí, per dia 5 de març,  han participat el tinent de batle de l'Ajuntament de Capdepera, Alberto Llull, i la regidora d'Esports, Carme Riera, el director general d'Esports, Javier Morente, els presidents de les Federacions de Futbol i Bàsquet, Miquel Bestard i Jaume Estarellas, respectivament, i el vicepresident de la Federació d'Atletisme, Mario Avellaneda.