Sta. Catalina, 2 - Escolar, 2

Altra vegada es deixen escapar els tres punts en el tram final del partit


Els juvenils tornen a guanyar
Andratx, 2 - Escolar, 3



Escolar Benjamí A (font: www.escolar.com)

Preferent
Santa Catalina, 2 - Escolar, 2

Santa Catalina Atº: Castiñeiras, Cazorla, Sancosme, Rogel, Bruno, Miquel A. Bonnín, Vallcaneras, Melon (Petrov), Candela, Ivan Bonnín (Pérez) i Marti.

Escolar: Peret, Cristian, Bisellach, Ángel, Fran (Molero), Ism, Rigo (Abdoulaye), Genovard (Servera), Marc, Ivan i Edu Flaquer.

Per enèsima vegada, l'Escolar veu com se li escapen dos punts, o tres, en l'últim sospir del partit. En aquest cas, dos gols aconseguits per Isma i Rigo, que semblaven suficients per pensar en la victòria, foren neutralitzats pel Sta. Catalina en els minuts 87 i 89, i la feina de tot un partit se'n va anar en orris. Mala sort? Manca de concentració? Sigui el que sigui, ni pot ser que s'hagin llançat tants de punts per la borda en circumstàncies semblants, cosa que manté l'equip en una perillosa situació a la classificació. I tot això quan l'Escolar ha donat proves que és millor que bona part dels equips que el precedeixen a la taula, com el mateix Sta. Catalina, segon classificat i que en cap moment demostrar ser superior als verds. Estaria bé que els jugadors s'adonassin que els partits duren 90 minuts.


Fèmines
Escolar, 2 - S'Horta, 1

Juvenil
Andratx, 2 - Escolar, 3

Els juvenils tornaren al solc del triomf, després de dues jornades sense conèixer la victòria. En el camp de l'Andratx, tot i algunes baixes importants, els al·lots volgueren demostrar que el 0-5 del diumenge anterior havia estat un accident. Marcaren, pels verds, Enric i Aso (2), i per bé que es deixaren remuntar un 0-2, finalment acabaren imposant-se i demostrant una certa superioritat damunt el terreny de joc. Aquest és el camí. Ara són tercers a la classificació.


Cadet
Escolar, 3 - Manacorins, 0

Infantil
Rt. Arenal, 0 - Escolar, 3
At. Escolar, 7 - Son Sardina, 1

Aleví Preferent
Mallorca, 8 - Escolar, 0

Aleví 1ª
At. Escolar A, 4 - Campos, 3

Aleví 2ª
Manacorins, 0 - At. Escolar B, 8

Benjamí
Porto Cristo, 3 - Escolar, 8
At. Escolar, 0 - Barracar, 3

Prebenjamí
Escolar, 2 - Artà, 5