El dia va començar molt, molt fred, el meu mòbil marcava 4 º de temperatura. Malgrat tot el fred no va impedir que fóssim més de 32 inscrits en aquesta edició del Campionat. de Catalunya 2012.

El dia ens va compensar amb un sol radiant i onades suficients, al manco per a realitzar la prova.  Hi havia moltes ganes i un nivell de surf molt alt.

Primer va ser la categoria femenina, que poc a poc van creixent en nombre de practicants i nivell.. A les 09:00 començava la màniga femenina  amb unes “onades” de gairebé 1 metre,. Allà quedà palès que elles vénen amb molta força.

Pel que fa a la final femenina Andrea Santana va començar la màniga imposant el seu  surf i mostrant les seves cartes a les altres tres finalistes Madeleine Langezaal, Mireia Peraire i Carolina Ziegle. Després de 15 minuts de Heat, finalment es va dur el campionat Caroline seguida d'Andrea Santana i Madeleine Langezaal.

Classificació Femenina:

1 - Carolina Ziegler (BCN)

2 - Andrea Santana (BCN)

3 - Madeleine Langezaal (BCN)

4 - Mireia Peraire (BCN)

Posteriorment va començar la classificació masculina en grups de 4 participants dels quals només dos passaven a la següent ronda. He reconèixer el bon criteri dels organitzadors dels grups, molt equilibrats i lògics.

Tots els participants veníem  de diferents zones de Barcelona i d’altres llocs de la Mediterrània,

Des Mallorca Joan Bonet i Bernat Castell de l'equip Peppersurf Stand Up Paddle que, gràcies al conveni d'Air Europa i Transmediterrànea, van poder assistir al campionat per segon any consecutiu.

A la final masculina, i després de 20 minuts de màniga, els resultats estaven molt ajustats entre els quatre finalistes: Joan Bonet, Jordi K3, Masdevall i Pastor. Finalment els jutges van donar la victòria a Ramon Pastor seguit de Xavi Masdevall i Joan Bonet.

Declaracions de Ramon Pastor "Gran dia per al SupCat i gran dia per a mi! Finalment m'he portat jo el campionat, però la cosa estava tan igualada que tant Masdevall o Bonet em podien haver tret aquesta alegria!"


Classificació Masculina:

1 - Ramon Pastor (BCN)

2 - Xavier Masdevall (BCN)

3 - Joan Bonet (MALL)

4 - Jordi Font (BCN)

Tenien prevista una fideuà a l’una i mitja, que es va posposar per una mica més tard ja que, per sort, vam poder realitzar tota la classificació al matí de forma fluida i sense incidents.

Una vegada més la competició resultà un èxit de participació i de condicions. Estam segurs que això anirà a més... més proves, més gent i més nivell!

He d’agrair als organitzadors, Windsurf Paradise i ACSUP per aquest Campionat en el qual l’important és passar-ho bé.

També vull agrair el suport rebut per Peppersurf Stand Up Paddle, Transmediterranea, RailSaverPro, GoPro i Janga Revolt pel recolzament i la confiança rebuda.

SUP Center Cala Rajada cerca un sponsor local per propers campionats.

Gràcies a Cap Vermell per publicar els noticies esportives. Ara gaudiu d'imatges del campionat

























Més imatges a:

http://vimeo.com/54716563 vídeo del campionat editat pels nostres amics wedontneedHawai