Dia 12 de març pot ser un gran dia!


La campanya  “Mallorca m’agrada” i el lliurament dels Premis Cap Vermell ompliran una jornada eminentment cultural.

Suma't a la marató de lectura poètica.


De moment, s’estan duent a terme les gravacions que realitza Arnau Serra del tema “Aquesta terra ja no és seva”, de Suso Rexach, amb tots el grups que s’hi ha volgut adherir. Diguem que estam gratament sorpresos de l’acollida d’aquesta convocatòria, ja que s’hi han sumat des de les escoles a la Tercera Edat, passant per les corals o grups culturals i esportius del poble. Estam segurs que el resultat final d’aquesta gravació serà realment memorable, dels que marquen època. Un resultat que, evidentment, presentarem el mateix dia 12.



Aquest mateix dia, l’Associació Cultural Cap Vermell descobrirà una placa a la façana de la casa on va viure el mestre Antoni Flaquer “Solleric”, a qui es retrà un modest però sentit –i sobre tot merescut– homenatge pòstum. La figura d’aquest ensenyant que la nostra associació sempre ha reivindicat (en el seu moment demanàrem, sense èxit, que s’imposàs el seu nom al nou institut), bé es mereix que les generacions que l’hem sobreviscut en tenguem la recordança que es mereix per una labor pedagògica, lloada per tots els que tengueren la fortuna de passar per les seves mans.

Una altra activitat que tenim reservada per a la data esmentada és una petita marató de lectura poètica, o de prosa poètica, inspirada precisament en el lema “Mallorca m’agrada”. El camp on segar és vast, ubèrrim. Molts són els escriptors, de la terra i de fora de l’illa, que han cantat les excel·lències d’aquesta terra i, per tant, és molt bo de fer trobar material per a llegir. Els que vulgueu participar en aquesta activitat ens heu d’adreçar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i us hi reservarem un espai, màxim cinc minuts per lector. El lloc encara està per determinar. I si no teniu material literari a l’abast, només ens ho heu de dir i us el proporcionarem. Com més serem més rica serà aquesta lectura col·lectiva. Animau-vos!

Bé, com a traca final del dia, lliurarem els nostres guardons anuals a Climent Garau i Arbona i al grup de Voluntaris de la Creu Roja, a més de presentar l’anuari Cap Vermell 2010.

Ja veis, un dia, aquest, que heu de marcar en vermell a la vostra agenda i que heu de reservar exclusivament per a aquest calendari d’activitats que, francament, ens sembla molt engrescador.

En tenir tancat el programa el publicarem en aquestes pàgines de Cap Vermell