Non est ad astra mollis e terris via.

De tots els articles publicats a la revista Cap Vermell, la periodista Sophie Mono amb la fotògrafa Nele Bendgens del diari alemany Mallorca Zeitung, l'han entrevistada i dedicat una pàgina sencera.  




El diari destaca que na Claudia ha estat la primera estrangera a tenir aquest guardó i es demana: per què aquesta britànica és tan popular a Cala Rajada?


A Cap Vermell celebram que les nostres accions i informacions tenguin aquest ressò i que ens segueixin tants mitjans de comunicació de les Illes.


Una mostra més de l'encert del Premi Cap Vermell i, evidentment, tot el mèrit és de na Claudia.

T'ho mereixes!!

I com sempre deim: no són els premiats els qui es prestigien perquè nosaltres els guardonem, sinó que és l'associació Cap Vermell la que se sent premiada quan persones com na Claudia ens accepten aquest reconeixement. Gràcies!


Clicau per ampliar la imatge.

En una setmana plena d'emocions i nous projectes.

Enhorabona i molts d'anys!!!!

La companyia amplia la seva plantilla de maig a setembre per a respondre a l'arribada de turistes i mantenir l'excel·lència en el servei.
El salari inicial és de 1.553 € al mes/bruts i reben formació adaptada al seu lloc de feina

Propostes interessants per dur a terme al nostre municipi:  Aparcar davant els guals

Propostes interessants per dur a terme al nostre municipi: Platges sense fum

Presentaren el plat “Caneló vegetal farcit de vaca vermella menorquina glaseada amb notes de cacau amarg, sobre carabassa caramel·litzada amb flor de mel i coral cruixent”


Diumenge, 3 de novembre, va tenir lloc l’edició del 2024 del Concurs Nacional de Cuina aplicada a la vaca vermella de Menorca.



Una batlessa amb confiança i una mica acaparadora, regidors que demanen disculpes i una oposició que cerca el seu lloc.
per BTT & cia.

Propostes interessants per dur a terme al nostre municipi:  "Emmerdats" per desemmerdar el poble. Els alumnes de segon d'ESO del Col·legi Sant Salvador d'Artà fotografien excrements deixats a la via pública. 


En breu començarà la fabricació d'una segona remesa, "perquè molta gent n'ha demanades", segons l'ARABALEARS.

A més d'artesana de la llata, és una gran professora i difusora de l'obra de pauma.