Dels 1.588.512,38 € demanats, es concedeixen 121.936,9€ sense comptar la sol·licitud desestimada per no ser titular del bé on s'executà l'obra i, a més, no ser titular de la competència per a l'execució de l'obra.
 
clicau damunt les pàgines per ampliar-les

Una acció de Clean Boating al Port de Cala Rajada 


El País o IB3 es fan ressò de l'estudi de la fundació MARILLES on es recull l'anàlisi de que a la Reserva Marina del Llevant de Mallorca, ja s'obtenen 10 euros de benefici per cada euro invertit.


El termini per arribar a un acord empresa-treballadors, és el 29 de juliolL’Ajuntament de Capdepera s’afegeix a la condemna del cop d’Estat del 18 de juliol de 1936


A la gala, celebrada a l'abril 2021, es varen recollir 7.333€ .


S'han cremat al voltant de 50 metres quadrats


Tornam a fer el mateix que abans de la pandèmia? O encara pitjor?

L'Ajuntament de Capdepera dóna la benvinguda als agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Alemanya que patrullen conjuntament pel municipi per a reforçar l'atenció al turista
L’Ajuntament de Capdepera reprèn l’organització d’aquest mercat el diumenge 11 de juliol de 2021 (segon diumenge de cada mes).


Imatge d'arxiu

Per mor d'una via d'aigua. Primers auxilis per les barques de Capdepera VIMA, Joven Mirmer, Penyal Roig i Myri i Salvament marítim amb l'helicòpter. Vídeo del rescat.