He obert el Cap Vermell i m'he trobat en primera plana una notícia que parla d'un statge a la piscina municipal, protagonitzat per turistes alemanys que pertanyen a un club de natació i aquí han continuat amb el seu entrenament. Em sembla perfecte que vulguin entrenar i que facin les gestions oportunes per aconseguir-ho.



Segur que se'n tornen encantats del tracte rebut, fins i tot amb les autoritats!
Dit això, vull afegir que em sento indignada, discriminada, menyspreada i estafada, sí, sí, he dit estafada, perquè amb els meus impostos i els de la resta del poble (els acabo de pagar i ja sabeu tots el que han pujat), estam pagant el manteniment d'una piscina  que no s'ha arribat a obrir des de fa... 8 anys o 10  o més. Estam cansats de sentir excuses i motius pels quals no està a disposició dels habitants del municipi. Pel que veig, sí que està en condicions per a la gent forana.

Els nostres fills també entrenen, hi ha moltes persones que tenen problemes de salut i el metge els recomana practicar la natació, d'altres que gaudeixen practicant aquest esport, i què fan? És clar! Cerquen qualque hotel que romangui obert tot l'hivern o s'han de desplaçar a Artà o Manacor per poder realitzar aquesta activitat. Tot això suposa una despesa afegida de temps i doblers.

Però als nostres polítics els agrada sortir a les fotos i enviar comunicats de premsa, que tothom sàpiga que fan una "feinada". El regidor d'esports i el tècnic ara deuen tenir poca cosa a fer, ja que han cancel·lat quasi totes les activitats esportives que  programaven per a l'hivern i de les quals gaudia tant la gent.

Em demano fins quan pot aguantar un poble el tracte rebut pels seus representants. Penso que a Capdepera sobren polítics i falta iniciativa.

Una ciutadana descontenta