L'altre dia de pagès, na Bel, que és molt telecinquera, mirava un programa on la Pantoja anava als jutjats. I amb això arribà el seu homu, que és un tarambana integral, i diu: "Què fa aquesta al multiusos de Cala Rajada...?"


Desprès del corresponent "ala, ves!" , quan tornaren sortir les imatges (perquè això sí que ho té, Telecinco, ho anuncien molt i ho repeteixen encara més) s'adonà que aquell pardal tenia raó. Aquests edifcis no és que s'assemblin, és que són cosins-germans. I ja la teniu, cametes i ratolins me valgin a cercar imatges dels jutjats de Málaga i a enviar-nos correus...

Gran troballa, sens dubte. Resulta que a Málaga no tenen jutjats; tenen el que anomenen "CIUDAD DE LA JUSTÍCIA". Supòs que és perquè allà els correspon el municipi de Marbella i tot el cas Malaya (i no és que jo vulgui donar idees perquè en facin una a Palma, de ciutat d'aquestes, tot i que, de feina, en tendrien).

Mirau aquestes fotos i digau-me que no tenen res a veure. Impossible! Copiada? Jo no he dit això ni gossaria dir-ho. Na Fina troba que és normal, perquè ara deuen estar de moda aquests blocs verticals blancs, a mode de persiana tombada. I ja se sap, allò que s'usa no té excusa!



   


       

Iguals, iguals no ho són, però una retirada llarga..., no m'ho podeu negar!. Això sí, l'edifici de Málaga és més gran. Així el descriu la wilkipèdia:

La Ciudad de la Justicia de Málaga, es un complejo administrativo judicial situado en ésta ciudad andaluza de España.
Con unos 70.000 m², se trata del mayor edificio administrativo de Andalucía, que alberga 88 órganos judiciales previamente dispersos en la ciudad.
Diseñada por los arquitectos Ramón Engel, Javier Frechilla, Carmen Herrero, José Manuel López-Peláez y José Seguí, el edificio cuenta con un ordenador central que regula la luz y la climatización para una gestión eficiente de la energía. Fue inaugurada el 30 de noviembre de 2007

Crec que al Centre Cap Vermell, lo de la gestió eficient de l'energia..., no hi va arribar. O no hi hagué prou possibles. Bé, tampoc és tan important. Donarem la culpa a GESA!

Na Joana, que és més cruel, diu que està ben segura que algú dels que han fet lo de Cala Rajada va passar per allà mentre ho feien.

I n'Antònia, la molt reguitzera, ha trobat un vídeo de com es va fer l'edifici andalús i diu que té altres semblances. Per exemple, les claraboies interiors. Diu que a l'hora dels reportatges també és com el Centre Cap Vermell, mostren molt la façana i molt poc l'interior. És a dir, són edificis façanes. Mirau:



Què trobau? En teniu prou? Si no n'estau convençudes, ho pagaria imprimir totes aquestes fotos i plantar-se davant el CCV -Centre Cap Vermell- i comparar.

La teoria de n'Antònia és que tots aquests arquitectes anaren plegats a escola. I tengueren el mateix professor. Podria ser, o no?





No hem pogut esbrinar entre totes si també hi ha una relació amb el que han costat.
Supòs que en teniu prou i que com a xafarderia ja s'ho val.

Conclusió més que evident: mirar Telecinco no és tan dolent!
Si voleu fer-me qualque comentari, ja ho sabeu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Acabaré amb un acudit que he trobat quan cercava una foto de la Pantoja. No té res a veure amb l'article, però fa gràcia. Almanco a una servidora.