Quina calorada! La fa somerina! I jo amb les maletes a punt per partir de vacances. Avui havia de ser curtet i alegret i ens hem tornat a enfilar per les bardisses. Na Fina troba que hem de començar a escriure-ho en dimecres perquè si ho feim en dissabte ens ve just-just per anar al mercat i fer el dinar.

Vull donar-vos les gràcies per la gran acollida que té aquest article. Els al.lots de Cap Vermell, ells sempre tan seriosos, m'insisteixen que digui que aquest no és un espai de notícies, sinó que és de xafarderies: dels rum-rums del poble... Tampoc vol ser "el tomate", tot i que avui en tenc un grapat de fresques! Els que em coneixeu sabeu que sempre dic el mateix: disfrutem ara que podem, estau pel que estau..., i no aneu a cercar na Maria per sa cuina!
Començam:




Lo del dinar dels 25 anys de la tercera edat al clot de sa Grava va ser gros!: 60 kg. d'arròs que volaren com si res. Na Bel, que els coneix bé, diu que una guarda duien "taper" dins el bolso.
La foto de la coada és impressssssionant. Sembla de la postguerra. Ara bé, si no els maten d'una panxada, moriran d'una insolació. O no?

Image

No ens farem molt lluny, al final del carrer Reis Catòlics hi han possat, just davant l'hotel Illot Park, aquestes teles de fotos del poble. Supòs que és per disimular les obres. Però els de l'hotel podran dir allò d'"habitación con vistas al mar".

Image

Aquesta és bona!

M'ha dit na Cati (ella que tot lo de Cala Rajada ho du arreu), que volen posar l'oficina d'informació turísitca a la glorieta de la Plaça Castellet.

Jo encara no me'n puc avenir! Es volen cobrir de glòria? Que volen fer una altra peixera?  Jo no hi veig futur ni coherència per cap banda. A no ser que volguem tenir un aquàrium al port. La llàstima és que aquesta glorieta, tal com està, és l'element més guapo de la plaça. Es veu que aquesta gent ha sortit poc de sa roqueta!


Image

Una altra cosa: Mirau aquesta foto d'en Nasser (ara professor Taibi) amb l'historiador argelí. Fixau-vos amb les cases de la dreta. Jo he comptat 22 parabòliques. Podran pasar fam, però la TV que no falti! O no?

Pel que fa a la Casa Gran, la cosa va desbocada:

La web municipal... Ja ho diu na Juanita, que sempre està penjada a l'ordinador: No podrien esperar a anunciar canvis a tenir-los fets?
Jo en aquest tema li vaig dir que esperàs 15 dies... Recodau la notícia que deia que

L’Ajuntament actualitza la seva pàgina web oficial



Idò, així mateix ha començat a canviar, però encar li falta! Per exemple:

En parlar del mercat medieval encara fa referència a l'any 2005. Ja ha plogut, o no? Mirau-ho!, no són mentides:
http://www.ajcapdepera.net/mercat/index.ct.html

Hi ha molts d'espais buits. I no diu per què! Lo del mapa de la web no té consol: Entrau-hi:
http://www.ajcapdepera.net/mapa.html

Ah, i en el carrerer, que és una bona eina, els noms dels carrers no estan actualitzats!

S'haurien de posar les piles, perquè amb aquestes maneres no necessiten ningú que els enfonsi, ells mateixos deixen de surar.
Supòs que és per això que han tornat a contractar una periodista: na JONE. No la conec, però m'han dit que va fluixeta de català. Na Pepita diu que demani com ha entrat. Quines proves ha fet, vaja!

Diu na Bel que s'homo li ha dit que volen tornar a fer un butlletí municipal. A mi, sols de pensar-ho, m'entra la rialla fluixa i no puc aturar-me. La filla de na Juanita diu que són fixacions. Jo no ho entenc, pèro bé...



I ara, escoltau bé: A  Capdepera Ràdio està a punt d'haver-hi un daltabaix. Quedau-vos amb la dada i ja em direu coses. Podran fer moltes coses, però jo crec que no tornarà a ser el que era.


N'Antònia, que és la més pepera del grup, diu que mai parlam ni d'en Bessó ni de na Orts. Que hi tenim tirada, vaja!. I que ja els toca! Te raó, aquí hi ha estopa per a tothom. Totes trobam que la passada legislatura eren prolífics articulistes a tots els mitjans locals i ara no diuen ni mu. Tan enfeinats els té la gestió municipal? El comentari evident és que no és el mateix repicar que anar a missa.

                         

Per cert, i aquesta és de Tomate,  m'han dit que na Maria, que està embarassada, vol que el seu fill neixi abans de dia 21 d'agost, i així serà Leo. No vol de cap manera que sia Virgo. Que vos pensàveu? Que els Verds no llegeixien els horòscops? De totes maneres, Maria, que vagi tot molt bé!

I parlant de medi ambient, recordem que ara fa un any que tallaren els pins de la Plaça des Sitjar i encara no han fet res! La plaça, una any després, és més dura, inhòspita i manco, molt manco, acollidora. Les coses com són. O no?




Pel que fa a l'oposició, em diuen que en Pep Medina cada dia imprimeix les notícies del Cap Vermell. i que subralla amb retolador fluorescent allò que més li interesa. Una regidora del PP deia que si volien saber alguna cosa del poble llegien el Cap Vermell. I és que tothom va a parar al mateix lloc.


Dues cosetes més: Com diu el la pintada de la furgoneta den Miquel sua: "DIOS HACE MILAGROS, PERO NO LAVA COCHES", idò si les coses no s'organitzen be, no hi ha miracles que valguin:


 El festival acústic m'han dit que vaser un sonat fracàs! Capdepera no és Artà, que fas un pet i tothom comprareix a la plaça. Si no s'organitzen millor les coses, aniran de fracàs en fracàs, i més si hi ha serenates el mateix dia. Jo hi vaig passar devers les 11,  amb el cotxe, i eren quatre rates mal comptades. Em sap greu pels músics, que no en tenen cap culpa.






 L'altra fa referència a la fira nocturna. Si es vol potenciar, convé que els responsables es passeguin una mica pels voltants i vegin com ho fan a altres llocs. I com s'implica cada Ajuntament. També bastaria que mirassin els programes amb tot el que es fa al voltant de la fira. Perquè si això segueix així no hi haurà manera... Sí, els bons al.lots del Cap Vermell diuen que hi hagué bon ambient. I és cert, però això basta? O no?





Image



Per acabar, vos deix amb una foto antiga de xeremiers. Tal eren, tal són. O no?


Tornaré desprès de festes, amb més material. Si voleu res, enviau-me un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. . Vos promet contestar i guardar confidencialitat absoluta.
Pensau que això és un espai de xafarderies. No som l'oposició. Per això ja hi ha el PP i Es Grup. O no?