Aviat la cita dels dissabtes no serà suficient. Aquesta setmaneta ha estat gros. Polítics que van i vénen, tots plegats. No s'aguanten, però no es deixen ni a sol ni a ombra. A les meves amigues no, però a mi els cafetets se'm fan interminables, que si això, que si allò. Té aquesta foto. Di-li que te l'ampliï. I no puc aturar. Així que anam servides. L'únic consol és que amb tres articles ens hem fet un forat respectable en aquesta revista, amb una audiència considerable i tothom en parla.

Per cert, vos record que queden pocs dies par participar en el concurs d'UN ULL DE LA CARA.

Venga!

Image

En primer lloc, per al·lusions, a en Climent Crespo. Aquesta secció no és de notícies sinó de xafarderies: allò de m'han dit que han sentit a dir que... No s'ha de tenir la pell tan fina ni ser tant liquero i pensar una mica més les coses. I per cert, no trobau que en lloc de contestar a lo de la bassa bé podria haver contestat a lo des gegants. O no?

Image

Sí, que no es faci el despistat. Què es va recaptar en el sopar medieval? I per cert, també he sentit a dir que el sopar de la diada gegantera va costar més de 2.500 €. Jo dic que no és possible, però algú ho hauria de desmentir. També diuen que el sopar de les "autoritats i pregoner " del mercat medieval va sortir per un pico. I és clar que... quan un no paga dels seus,  tot va a l'aire. I el flabioler que fa ajustaments pressupostaris.

Anem de festa, als polítics ja hi tornarem.

Image

Aquesta és una foto del vespre de les havaneres, el dia del Carme. Un bon badall fa las senyora de les ulleres negres.

Image

Pel que fa a les havaneres, molt de brou i renou va dur la camiseta de ratlles de diferents colors que lluïa la coral gabellina. Jo trob que no hi ha per tant. Aquí teniu les madones, sempre disciplinades, esperant pujar a l'escenari. Els homes són un altra cantar. Com per tot!

Image

Ja damunt l'escenari, totes donant el cul al públic, esperant que les grades es fessin enrere. Per cert, més d'una encara te el cul molt comercial, com diria na Joana. Els homes encara no havien pujat! Ja vos he dit que son un altra cantar. O no?

Image

Però la sensació de la festa fou la calma xitxa.com. La cançó de les professions aixecà passions. Na Juanita triomfà espectacularment fent de policia, porra en mà. Na Sally, n'Eva i, com no, n'Esperança, feren mostra d'espectaculars signes fàl·lics que deixaren bocabadats el públic masculí: xurros, mangueres, porres i sardines. Què més volem! De fet, ha estar el video més vist de totes les havaneres.

Image

N'Antònia em comenta que des que era petita sempre ha vist les mateixes paradetes de fireros a les festes. Què passa? No n'hi ha més? Aquesta gent no torna vella? No es renova? Perquè el seu nebot petit li va dir que les escopetes..., vaja, no n'hi havia una de condreta. Com un temps, vaig contestar. O no?



Tornem als polítics:

Image

Diumenge passat poguérem veure a portada del DBalears aquesta foto. I al fons els representants de Capdepera. Aquest Tolo ja sap on col·locar-se per sortir sempre a la foto. Li va dir la de devora. La regidora nº___ (no me'n record ara). Per cert, qui és el que seu enmig? O hi ha mal rollo?


De n'Urdangarin tenim divisió d'opinions. Com en els toros. Mirau el vestit, el collar i les veïnades.

Image

Na Maria diu que ha aprofitat el finiquito d'Hisenda per anar de rebaixes. Ara que, això semblen "saldos". N'Antònia diu que va a la moda i que allò que s'usa no té excusa. Però queda advertida que aquest collar li pot provocar problemes cervicals. O no?
Jo sols diré que conjuntada amb les altres regidores, no hi va!


Image

I a la fi arribà la presidenta. Tard, com sempre! Anava de nuvia. Rialla a la boca i la gent que guaitava per les finestres. Mirau, mirau!

Image

Si un fotògraf vol sortir a la foto, s'ha de posar a la part contrària. Com va fer aquest. O potser s'haurien de posar d'acord on es col·loquen. O no?
I per cert, ja ho diu s'homu de na Bel: a s'ajuntament hi ha més jefes que indios. Molta gent que comanda i poca que en fa: Tot el temps que l'esperaren ningú va poder llevar aquest senyal. Què no pensen? I això que molts han estudiat carrera!

Image

Aquesta foto l'he posada perquè és la primera vegada que veig na Francina seriosa. Jo em pensava que mai deixava de riure (i dic riure perquè no sap fer la [r]).

Després anà pels locals de la tercera edat. Així ho feien n'Estarás i na Munar. Les coses no canvient tant, tampoc! Es cuní vell, president de la tercera edat,  tocà generala i digué que tothom hi havia de ser perquè la presidenta veiés que el local havia tornat petit, que no hi cabien i que necessiten una ampliació. Tohom va creure i va comparèixer! Tanta gent havia que no s'hi pogueren fer fotos. O no?




Però el muntatge de la foto oficial que està a la secció d'humor és sensacional. No pareix feta del Cap Vermell. Es veu que la calor espavila aquets al.lots. Molt bó, sí senyor. Quanta veritat amagada!




Image



I aquesta no té preu. Confirma i reafirma lo dels jefes i indios. Ara bé, ja veureu com diran que eren allà per fer feina. Quina? Hi han d'anar sempre tots i en procesó, pertot? No tenen altres feines? Per després despotricar uns dels altres... Ai, Déu meuet; un parenostro pels errats de comptes!






Passejant per la web de l'Institut m'he trobat aquestes dues fotografies

Image

La directora en braços dels dimonis. Amb una expressió que li poden comptar els empasts dels queixals de tan oberta que té la boca.


Image

A aquest colomer, fet pels alumnes, a falta de coloms... ja li han trobat una utilitat. Ells no semblen disgustats.

Image


I per acabar, dir-vos que jo no sabia que n'Ana Ivanovic, guanyadora del Roland Garros femení 2008, declarà que de jove ja havia estat a Mallorca. En concret a n'Aguait, a Cala Rajada. i nosaltres sense saber-ho.
Tal volta és millor així.

Image

Acabaré amb una foto que no necessita comentari. O si?



Quedau-vos amb aquest nom: JONE. La setmana que ve en parlarem!