A les escoles s'Auba i s'Alzinar es prepararen els típics bunyols.
La Tuna visità els locals de la tercera edat de Capdepera i  Cala Rajada, el Centre de Dia i la Residència.

 El passat dilluns, novament, es va celebrar la festa de les Verges a les escoles del municipi. A Cala Rajada, distints membres de l'APIMA S'auba, sota la direcció de na Bàrbara i na Maria, van el·laborar i fregir més d'un miler de bunyols, que foren repartits a tots els alumnes d'Infantil i Primària del centre.

 

Aquí teniu algunes imatges d'aquesta jornada tan dolça! Al col·legi s'Alzinar van ser mares i padrines de cada curs d'Educació infantil les que van fer els bunyols per a nins i nines.  A cada aula es va confeccionar la pasta, se la va deixada tovar i, mentre els alumnes feien dibuixos de la preparació i de la festa, es van fregir els bunyols. Com cada any, sortiren boníssims! 

Dibuix d'un alumne d'Infantil. Les padrines preparant la pasta dels bunyolsD'altra banda, la Tuna de Capdepera va visitar els centres de la tercera edat de Capdepera i Cala Rajada, cantant cançons típiques dels dies de les Verges. També visitaren el Centre de Dia de Cala Rajada i, en el moment de escriure aquesta crònica, tenien previst anar a la Residència de sa Font de Sa Cala.

Com podeu veure a les imatges s'ho passaren d'allò més bé...una festada!