Les festes de Sant Bartomeu 2023 acabaren, com és tradició, amb el concert de la Banda de Música de Capdepera. Un any més la plaça s’omplí per escoltar el concert que oferiren els músics gabellins i ens permeteren constatar el bon moment que viu la nostra banda de música.



Dirigits per Marc Forteza i Yannick Wilken, oferiren vull peces musicals , a les que s’ha d’afegir el pas doble Amparito Roca himne oficiós de les festes.



El concert s’inicià amb “Al meu poble” d’Enrique Pastor, músic valencià que va dirigir la banda durant un temps. Seguí Fiddler on the roof de Jerry Bock, amb arranjament de Johs Moss, una selecció de fragments de la banda sonora de la pel·lícula homònima. Seguint amb grans èxits interpretaren My way  de Jacques Revaux amb arranjaments de de Naohiro Iwai, tot un clàssic.





Dirigits per en Yannick interpretaren Flashing winds de Jan Van der Roost, Little concert suite d’ Alfred Reed i uns selecció de West side story de Leonard Bernstein ( també amb arranjaments de Naohiro Iwai).



I el programa acabà amb The blues factory de Jacob de Haan i una selecció de música brasilera Rio de Walter Shneider sota la direcció d’en Marc.





En el canvi de direcció el concert s’aturà per retre homenatge a Llucià Serra, que ha estat president de l’entitat durant 21 anys. En Fernando Liesengang, com a músic més veterà en l’escenari, va convidar a en Llucià a l’escenari i al nou president, el músic de percussió Agustí Esteva, per dirigir unes paraules al públic. Es feia públic així el relleu en la presidència de la banda. Un homenatge senzill i emotiu que ben es mereix el president sortint qui ha dedicat tan de temps i esforç perquè la banda arribi al nivell on es troba.  Gràcies Llucià i enhorabona al nou president.







I el concert realment acabà amb Amparito Roca, corejat pel públic que ja ha fet seva la cançó. Davant la insistència del públic, sembla que el concert els va parèixer curt, la plaça acabà amb el Tomeu, Tomeu, Tomeu!, just abans d’encendre la traca que posà punt i final a les festes de Sant Bartomeu 2023.



I ja sabeu la dia “ Festes passades, coques menjades”.