Sota un sol de justícia, com és propi en aquestes dates, en la pista d’Es Cavaller se celebraren les curses de cavall organitzades per la Societat hípic gabellina de trot i patrocinades per la Federació Balear de trot, l’Ajuntament de Capdepera i la col·laboració de l'Institut de l'Esport del Consell de Mallorca.

En total s’organitzaren 10 carreres la majoria al trot enganxat, amb premis pel primer i segon classificat, i primes per participar. Com cada any s’ha publicat un complet programa (oficial) de carreres amb l’horari aproximat i informació dels cavalls participants, conductors, etc...

Des de la seva recuperació, les curses de cavall tenen molta acceptació i són molts els qui venen a veure-les i gaudir d’un capvespre en família (famílies i amics s’agrupen i duen carpes, para-sols i queviures per berenar i tenir beguda fresca).



Enguany IB3 s’ha desplaçat fins a Capdepera per informar en directe de les curses de cavalls de Sant Bartomeu.

Amb la distància habitual de la reunió, els 1.950 metres, i totes les carreres amb corda cap a la dreta, la primera vencedora de la jornada va ser Kiara Star, amb Salvador Barceló, estrenant el seu historial de victòries.

En la segona carrera, el triomf va ser per a Jessy des Llorer, amb Guillem Andreu, mentre que en la reservada per al trot muntat Hallelujah, amb Xisco Serra, va aconseguir el triomf. Els tres últims vencedors de la jornada a Capdepera van ser Kristina JS, Heroïna d'Abril i Don Tresor.



Us deixem algunes imatges de les curses: