Dimarts,  22 d’agost, abans del sopar a la fresca, els més petits van gaudir d’un horabaixa de jocs infantils adaptats a distintes edats. Pintura de cara, manualitats, jocs d’aigua, proves d’habilitat... tota una sèrie de senzilles activitats organitzades per la Comissió de festes i voluntàries per passar un capvespre divertit. La convocatòria va tenir una participació discreta, pel que fa al nombre d’infants.



Els nins i nines se van repartir per edats i anaven rotant per les diverses propostes preparades a la plaça de l’Orient i voltants. 







A destacar la recuperació de les clàssiques (i divertides) curses de sacs.


 

Les activitats infantils van acabar amb un espectacle de teatre de carrer per a tota la família, “Els contes de Pinxo i Panxo”, a la plaça de l’Orient. L’obra esta escrita per Élmer Veckio Mendoza i interpretada per el mateix autor i Ivan Martin. La història parla de dos pidolaires que conten contes al públic present utilitzant els objectes que duen en els carrets de compra. Els actors empren diversos recursos com el clown, la comèdia de l’art, la manipulació d’objectes, etc... amb la finalitat de divertir tan als infants com als pares. En la història se conten els conte  de “Les set cabretes”, “La caputxeta vermella” i  “En Patufet”. El renou ambiental va obligar als actors a esforçar-se per fer-se sentir i implicar els infants que assistiren.