El concert de Sant Bartomeu posa el punt i final a les festes d'estiu 2013



Com  és habitual la Banda de  Música de Capdepera i els focs artificials posen el punt i final a les festes de Sant Bartomeu. Enguany no n’ha hagut cap novetat i així ha estat, però han hagut altres activitats durant la jornada que anem a comentar.

Ben prest, l’inscripció començava a les 8 del matí, va tenir lloc la 6a edició de la triatló Pasta-Pasta de Cala Agulla. La prova va consistir en nedar 500 metres (se va haver d’acursar la distància degut a la mala mar).11 quilòmetres de bicicleta i 4,5 de carrera. Hi va haver una molt bona participació i no s'en registrà cap incident greu. A una altra noticia afegirem més informació i els resultats de la prova.

A la plaça de la Constitució, el club de la tercera edat de Capdepera Ca Nostra va celebrar el seu 28è aniversari i va aprofitar l’ocasió per homenatjar els socis més vells, tots aquells nascuts el 1925.

Per gaudir de la fita, l’Associació de Gent Gran va organitzar un sopar per a tots els socis i familiars a la plaça Constitució, davant el mateix Club, al qual també hi varen assistir els dotze socis gabellins de més edat. 

Els homenatjats van ser Bartomeu Orpí Tous, Joan Font Lliteres, Bàrbara Gayà Ferrer, Josefa Flaquer Calafat, Miquel Ferrer Ginard, Maximiliana Ramos Ferrer, Teodoro López Gómez, Concepción Muñoz Díaz, Maximiliano Ramos Ferrer, Margarita Siquier, Miquel Sirer, Angela Servera i Climent Terrassa Flaquer.

El batle, Rafel Fernández, la regidora de Serveis Socials, Ivón Renaud, i el president del Club, Joan Terrassa, varen ser els encarregats de donar les felicitacions a cada un d’ells, i en el petit homenatge que se’ls hi va fer se’ls van donar uns regals oferts per La Caixa, Banc Sabadell, el mateix Club, i l’Ajuntament de Capdepera.

 
Per acabar les festes con cal la Banda de Música sota la direcció de Miquel Gayà va oferir un magnífic concert de Sant Bartomeu. El programa triat va resultar variat, amb peces musicals ben diverses com pasdobles, músiques de pel·licules i obres més “clàssiques”,. Totes les peces, executades amb un gran nivell per la nostra Banda (A Cap Vermell digital trobareu el vídeo de tot el concert). 


Concretament el programa va incloure: Churumbelerías-pasdoble (E.Cebrian), Katiuska (P.Sorozábal), Carmen suite (Bizet), Lawrence d’Arabia (M Jarre), Concerto d’Amore (J. De Haan), West Side Story de (L Bernstein) i Danzón nº 2 (A. Márquez)

 
El director , Miquel Gayà, va demanar una aplaudiment pels músics de la Banda, pels músics que havien vingut de fora per a cobrir vacants o reforçar certs instruments, als que no van poder assistir per motius laborals o malaltia, i al públic assistent A tots els va dedicar la darrera peça del concert Danzón nº2 de A. Marquez, molt bellament executat.

Per acabar la vetllada la Banda de Música de Capdepera, a la plaça des Sitjar plena de gom a gom (van faltar cadires) va retre un merescut aplaudiment, alhora que gaudia i feia mamballetes amb els acords d’Amparito Roca, finalitzant el concert.



 Els focs artificials, amollats des del Castell, (molt bells i espectaculars) van posar el punt i final a unes festes de Sant Bartomeu que s’iniciaren  dia 17 i  acabaren  el 25 d’agost. Us deixam unes imatges dels focs...