La missa en honor del patró de Capdepera i l'obra de teatre The briefcase actes principals de la jornada




La diada de Sant Bartomeu començà amb la ressaca de la revetlla de Sant Bartomeu, en forma de Diana Florejada i la xocolata amb ensaïmades. Mentre a Cala Agulla continuava el torneig internacional de vòlei platja que celebra la seva sisena edició.



La missa en honor de Sant Bartomeu, patró de Capdepera, va reunir molts de fidels a l'església parroquial, missa celebrada pel titular de la parròquia Miquel Mulet.



I per acabar la jornada festiva van poder gaudir de la comèdia escrita i dirigida per Arnau Serra "the brifcase (el maletí) i interpretada pels alumnes del taller de teatre d'adults de Son Servera. Una acció que transcorre en un passadís d'un hotel amb situacions còmiques i els típics embolics de les comèdies d'humor, amb personatges molt ben definits. L'obra i l'interpretació va agradar molt al nombrós públic que omplia la plaça des Sitjar i que passà una estona molt divertida.





Per a ser la primera obra d'aquest grup d'aficionats al teatre, es poden sentir ben contents del resultat ja que van interpretar molt bé els seus personatges. I valorar la feina de direcció d'Arnau Serra, escrivint, a més, una obra adaptada al grup que fa el taller.



Enhorabona a tots