Diumenge, 8 de juliol de 2018Una de les activitat de més èxit de les festes del Carme és la sortida amb el catamarà. En poc temps se va haver de donar l’avìs de no enviar més missatges perquè es places s’havien esgotat molt aviat.


Així que de bon matí sortí el vaixell ple per a navegar per la zona de la reserva marina de Cala Rajada, per a gaudi dels afortunats navegants.

A l’horabaixa tingué lloc la 5a trobada de Batucades, amb la participació de Manafoc (Manacor), Hiachat (Santa Margalida), Tremolarta (Artà), Petrukada (Petra), Terraroja (Campos), Sandungueros (Lloseta), Gorimba (Selva) i els amfitrions, Batucap de Capdepera.

Les batucades ompliren de música i ritme des de Na Ferradura al moll, desfilant per tot el passeig Marítim.

La jornada festiva acabà amb el concert inaugural de les XXX Serenates d’Estiu de Cala Rajada, als jardins de Sa Torre Cega. Les Serenates, organitzades per Joventuts Musicals de Capdepera, són un referent a Mallorca. L’Studium Aureum Orquestra presentà un programa de músics russos per a orquestra de corda. Interpretaren obres de Antón Arenski i Pjort Iljitsx Txaikokovski.