Des de les 6 de l'horabaixa i fins a entrada de fosca, el passat dijous el moll es va convertir en un espai per al gaudi de petits i grans, al voltant dels jocs de sempre, aquells que tots esperam i que volem i que ens graden així, precisament: carreres per als més petits... i per als seus pares, corregudes de sacs, cucanyes, el pal ensabonat, la travessia del moll...

Cap Vermell, com sempre, us n'ofereix un complet testimoni gràfic.

Per començar, les carreres dels més jovenets.
I les dels grandolassos i les grandolasses...

Escardar olles, un joc que mai passa de moda.

I alliscar perdamunt el pal, ple de sabó fluix. No és senzill arribar a la banderola del cap i en aquesta ocasió en varen haver de passar més de trenta fins que en Mario Navarro aconseguí endur-se-la, i amb ella el premi de l'ensaïmada.

I per acabar la jornada, al XXX Travessa del Moll, que es diu aviat, això de 30 anys! I foren precisament una trentena de tritons els que es llançaren a l'aigua, en el mollet de l'antiga platgeta i nedaren fins al varador de davant la llotja. En Juan Manuel Franco fou el guanyador de la cursa, seguit d'en José Manuel Ares i en Mario Navarro. Enhorabona a ells i a tots els participants.I l'any que ve que tampoc en faltin, de jocs. Són un dels emblemes de les festes.