Amb el sorteig de diferents regals 


Aquí els podeu escoltar totes les colles. Surten per ordre invers d'aparició: 
  • Tots plegats
  • Cantaires de les Festes del Carme
  • Cop de Mar
  • Calama xixa
  • Coral Gabellina
  • Coral Sol Naixent
  • Rondalla de Campos
La Rondalla de Campos, una formació molt instrumental i dues veus, inicià la XXX cantada d'Havaneres amb quatre cançons.Llavors, tengué lloc els sortejos. Amb tots els billets venuts i en Xisco Campins com a gran de mestre cerimònies es sortejà l'oli d Pere Orpí, les nits a  Cas Bombu i l'experiència de Cavalls i vida.Tots els premis es recolliren al moment. Aquí teniu les instantànies 
A continuació, els clàssics, que mai fallen. En primer lloc la Coral Sol naixent amb el bon quefer del seu director Pep Llull.La Coral Gabellina dirigida per Elionor Gómez-Quintero que interpretà, entre d'altres, la cançó de Joana Colom, Es Carregador.Així com passava el temps més bona estada feia a la fresca del moll.Llavors les dones de Calma Xixa iniciaren els acords d'anyorança amb una cançó composada per Maria Llull dedicada als tres cantaires de la Coral s'Alzinar que ens han deixat aquests tres darrers anys: Juanita Adrover, Tòfol Sureda i Vicenç Nadal.
Llavors, els homes de Cop de mar, interpretaren, de la ma i lletra de Jaume Fuster, Quina cosa, ses festes del Carme o l'Havanera calarajadera.
Amb les dones La reina del placer....Allò que es podria qualificar com les cançons clàssiques de la cantada d'havaneres i que el públic canta des del seu lloc.I finalment pujà a l'escenari els cantaires del Carme i cantaren Ai! Maria, Marieta

Al video trobareu una cançó de cada grup, però d'aquesta cançó, una mica coenta, per si no enteneu be la lletra aquí la vos facilitam:

Ai! Maria, Marieta,
si em deixaves posar mà
davall ses teves faldetes,
et tocaria es serrà.
En es pellet, a dins proa,
et faria ben envant,
i mentre jo et pauparia
escoltaríem la mar.

Ai! Maria, vida mia,
vine amb mi, a barquejar,
que per tu, ja fa una estona,
que tenc s'arjau ben armat.
Vine a bordo, aferra-t'hi,
que si t'hi aterres veuràs
que és un arjau falaguer,
i molt bo de manejar.


I per acabar, tots plegats i com a comiat de la cantada d'havaneres, La bella Lola.Ja era passada la mitja nit i cadascú li copà cap allà on millor li convengué. Val a dir, i no ens cansarem, de l'encert dels tassons de plàstic reutilitzables. El moll era net!