El zunzún és un ocell que pertany a la família del colibrí, de fet és el més petit de les 300 espècies que viuen al continent americà. Són coneguts pel seu ràpid vol; seus potents i ràpids aleteig produeixen un brunzit. Fina explica que aquesta exposició és l'aleteig d'aquí cap allà que ha succeït al seu cap aquets darrers mesos. D'aquí el títol de l'exposició.
El colibrí és un ocell amb molta simbologia, també, entre elles, l'infinit. Aquest petit zunzún, viatger de sensacions, passa per un paisatge d'anatomia, expulsant les emocions més viscerals.

Fina Massanet presenta una proposta madura, però sobretot, molt emocional. Com a interiorsita que és, reflecteix a les seves obres una sensació d'armonia, de calma, però també d'energica concentració. Amb la presencia del zunzún i d'organs humans, sobretot, pulmons. Amb petites i sensacionals reflexions incorporades com a part dels dibuixos.



L'exposició presenta una diversitat de formats en una tècnica de supersposició de matèries i textures que conformen paisatges interiors i exteriors en una riquesa increïble conceptual.


Vos recomanam la visita a l'exposició on detectareu aquesta necessitat d'aire, de respirar, de viure. Contemplar el temps i assaborir-ho.