Enhorabona, Jaume!

El redactor i fundador d'aquesta revista és ben mereixedor d'aquest prestigiós PREMI 31 DE DESEMBRE.

Aquest divendres s'han presentant a Can Alcover – Espai de Cultura, les persones i col·lectius distingits per l’Obra Cultural Balear amb els Premis 31 de Desembre 2015.

Els premis 31 de Desembre, des del 1987, distingeixen els treballs i la lluita per atendre, preservar, millorar, difondre i prestigiar les manifestacions del nostre caràcter com a poble.

Aquests són els guardonats d'enguany:

-Francesc de B, Moll: Comissió Cívica del Tricentenari 1715 - 2015
-Josep M. Llompart: Gabriel Barceló i Bover
-Emili Darder: Orfeó l'Harpa d'Inca
-Miquel dels Sants Oliver: I si passa, què ens passa (llibre de l'Editorial Arrela)
-Gabriel Alomar: Revista Enderrok
-Bartomeu Rosselló-Pòrcel: Taverners (grup de música)
-Bartomeu Oliver: Projecte 'Fabricantes de Bunyola'
-Aina Moll i Marquès: Jaume Fuster i Alzina

Si hi ha una persona a Capdepera que ha treballat tota la seva vida a afavorir l'ús normal de la llengua catalana en tots els àmbits de la vida social i pública, a promoure la cultura i a desvetllar i estendre la consciència nacional pròpia de les Illes Balears és en Jaume Fuster, per tant consideram que el guardó AINA MOLL i MARQUÈS, destinat a una persona o entitat que s'hagi distingit per dur a terme, des del voluntariat, activitats de promoció, difusió o prestigi de la llengua catalana a qualsevol indret del seu domini lingüístic, li és ben merescut.

Així, doncs, no podem expresar més que la nostra gran satisfacció com a companys i amics den Jaume i expresar-li públicament la nostra ENHORABONA!

La cerimonia de lliurament dels premis serà dia 27 de desembre en el marc de la NIT DE LA CULTURA al teatre Principal de Palma. La gala serà retransmesa per IB3 en directe i per TV3 en diferit. Allà serem i vos ho contarem.