Divendres, 4 de setembre, el Centre Melis Cursach tancà la temporada d’exposicions d’estiu amb la mostra de fotografia de Joan Forteza. El fotògraf manacorí ens mostra un treball que uneix fotografia i arquitectura. Les fotografies exposades són en la seva totalitat en blanc i negre. 



Destacaríem el excel·lent tractament del llum, la sensació de profunditat i els enquadraments que aconsegueixen imatges molt equilibrades i de gran bellesa. De fet aquesta exposició és un magnífic (i extens) treball d’arqueologia industrial d’un edifici abandonat, resaltant els elements arquitectònics singulars. i alhora mostrant imatges generals i panoràmiques que donen una idea del conjunt.



En Joan no s'atura en mostrar els elements i llocs de cert valor arquitectònic o artístic, va més enllà i ens presenta imatges que mostren el deteriorament, els efectes del pas del temps, de l'abandó i de l'acció humana. La fotografia se transforma en un mitjà reivintidicatiu.

A la presentació el batle, acompanyat de la nova regidora de l’arxiu Lorena Molinillo,  donà la benvinguda i comentà l’obra de Joan Forteza i l’agraí  fer aquesta exposició a Capdepera. Per la seva banda Joan Forteza donà les gràcies per haver estat convidat.



Aquesta interessant exposició estarà oberta fins dia 28 de setembre. Molt recomanable.



Recordau que l’horari és de 19 a 21 hores i dimecres de 10 a 13 hores. Dilluns tanquen.