Aquesta obra ha estat representada a l'agost pel taller de teatre "Pometes verdes" 



 

Els "Pometes Verdes" s'atreveixen amb tot. Res els atura, ni els entrebancs ni la manca de temps. Aquesta vegada el repte era fer un musical per primer cop i francament qualsevol diria que duien mesos d'assajos, però si feim comptes només han tengut 18 dies per preparar aquest muntatge.  Algun dia ens hauran de contar quin és el seu secret per a envestir tota aquesta feinada i sortir-ne tan ben parats.

The little shop of horrors ( títol original), va ser una pel·lícula del 1960, d'aquelles anomenades de baix pressupost o de classe B i que va passar per les sales de cinema amb més pena que glòria. 



A l'any 1982, aquesta història va ser rescatada pel músic Alan Menken per a crear un musical. Anys després i a remolc del gran èxit obtingut a Broadway es va rodar novament la mateixa pel·lícula, però amb un pressupost bastant més elevat.

És una història que barreja la ciència ficció, el drama i la comèdia negra, amb certa dosi de romanticisme. Tot això amanit amb música i ball.



L'arribada a la terra d'una misteriosa planta, mai vista abans, vinguda amb un espectacular eclipsi de sol, és el punt de partida per contar al públic les vides dels protagonistes. 
Aquesta estranya flor amaga un terrible secret, s'alimenta d'éssers humans i el seu propòsit es expandirse per tot el planeta i acabar amb la raça humana.
De fet, un parell d'integrants del grup "Pometes Verdes" van ser engolits per la monstruosa planta.

El repte era gran i el resultat brillant. Com hem dit, són molt pocs dies per a aprendre i preparar tantes coses a la vegada: text, cançons, balls, vestuari, atrezzo..., tota una muntanya de feina al davant i aquesta genteta ha fet cim, deixant ben plantada la bandera de la il·lusió. 



31 nins i nines han treballat de valent per a oferir-nos aquest musical adaptat i dirigit per Jeroni Morey i Joan Girart. Com en altres ocasions, tant en Dani Molina com na Tani Bestard han estat pendents de les necessitats del grup i aquesta vegada hem de destacar que els nins han comptat amb una professora de cant excepcional, ja que Alejandra Cabello ha compartit amb ells (de manera totalment  desinteressada) molts de matins, així que en bona part aquest èxit també és seu.



Tan bé ho varen fer que en acabar hauríem dessitjat que duràs una micona més. Però ara haurem d'esperar al proper estiu per veure Pometes Verdes novament en acció.