L’estiu del centre Melis comença amb ‘Marto’
Durant els mesos d’estiu, diferents artistes passaran pel casal gabellí, com Marto, Joan Ramis Sineu i Peter Hohenadl d’arts plàstiques i escultòriques; Uschi Burger-Precht de fotografia; Francisca Bennasar de ceràmica;  Bàrbara Sirer com a pintora local, a més de concerts de música que s’anunciaran oportunament.


El centre melis Cursach, a Capdepera, ha inaugurat el programa cultural L’estiu del centre Melis amb l’exposició de l’artista pollencí Miquel Àngel Martorell, Marto.

Entre veïnats i coneguts Marto va presentar un recull de les seves obres entre les quals s’hi troben les darreres que ha creat des de que viu a Cala Rajada, fa mig any.

Miquel Àngel va parlar de la “màgia” del casal com a sala d’exposicions i de la integració de les seves obres a les tres sales habilitades, ben diferents entre sí. Per a l’ocasió i com a regal per al centre Melis Cursach, Marto va crear un quadre amb una fotografia de la senyora Antònia Melis, propietària de la casa i que la va cedir al poble quan va morir.


L’exposició de “Marto” es podrà visitar fins el proper dia 29 de juny de 19:30 a 21:30h i els dimecres també de 10 a 13h.