Gustavo celebra els 50 anys com a artista amb una gran exposició retrospectiva


La inauguració tendrà lloc dia 2 de juliol a les 20h, en el Centre Cap Vermell

Res ens alegra més que Gustavo vulgui compartir amb els seus veïnats una gran exposició retrospectiva de la seva obra. Són 50 anys de trajectòria artística. Érem molts els que esperàvem aquesta exposició. Ens consta que han estat molts els consistoris que li ho han proposat i moltes vegades hem sentit a parlar d'aquest esdeveniment que a la fi es materialitza.

Per part nostra, com a Associació Cultural Cap Vermell, ens alegra per partida doble, ja que no fa mig any que li atorgàrem el Premi Cap Vermell 2012. Llavors, en una vetllada memorable, ja recordàrem àmpliament els seus mèrits que el feien mereixedor del Premi (premi que, no ho oblidem, té com a icona un disseny seu)

L'exposició estarà oberta del 2 de juliol al 29 de setembre, amb un extens horari (d'11h a 13h i de 18h a 21h)

No sabem encara quin és el contingut exacte de l'exposció ni com serà el muntatge, però estam segurs que serà l'exposició de l'estiu i significarà una gran projecció per al municipi de Capdepera.

A aquestes pàgines hi trobareu informació puntual de tot el que en aquesta exposició succeixi.

Per part nostra, sols ens queda dir, gràcies, Gustavo!


Text de l'exposició que trobareu al fulletó:

"Des de fa 18 anys el pintor Gustavo viu a la seva casa-estudi de Son Turó, a la zona de Son Jaumell, ubicada en un petit turó, entre els nuclis de Capdepera i Cala Rajada. Les seves pintures multicolors han viatjat periòdicament a nombroses exposicions a Alemanya, a milers de quilòmetres, especialment a Berlín, on Gustavo ha viscut durant 20 anys i on ha desenvolupat la seva carrera internacional. Ara, a la seva exposició commemorativa del 50 aniversari com a artista, que du per títol "Can Patilla Boogie-Woogie“, és el moment de mostrar el seu art multidisciplinar al seu poble, al modern centre cultural Cap Vermell de Cala Rajada, a només un quilòmetre de distància del seu estudi. A una àrea d’uns 300m2, el visitant experimentarà un viatge a través del treball creatiu de dècades. Pintures a l’oli, escultures i vídeos sobre l’original artista i la seva increïble imaginació. A l’amant de l’art li espera un vertader ball Boogie Woogie de les inconfusibles figures de Gustavo, apreciades a tot el món, amb els seus títols poètics. La referència a Can Patilla és doble, atès que el bar-cafè Can Patilla, a Capdepera, és un dels llocs predilectes de l’artista per a prendre-hi un cafè amb llet. I d’altra banda, també s’anomena així la carretera que va fins a ca seva".

Bettina Neumann, periodista



Foto de Gustavo a l'entrega del Premi Cap Vermell 2012, dia 23 de febrer de 2013



Foto de Gustavo, Regina (la seva esposa) i Bettina (la seva filla)  a l'entrega del Premi Cap Vermell 2012