Jaume Miró, juntament amb Noctàmbuls i Cap Vermell, presentà el llibre al seu poble natal




Divendres, 3 de maig, se va presentar el llibre de Jaume Miró "In the Backyard" en Son Servera, poble natal de Jaume. Com ja sabeu aquest llibre és el darrer dels publicats per Cap Vermell i el primer de la col·lecció dedicat a una obra teatral. 



La presentació va tenir lloc al pati de la biblioteca de Son Servera amb un ambient molt distès i la presència de nombrós públic que va escoltar la presentació de Pere Cortada i les explicacions de com va sorgir l'obra des d'un somni inicial i com va anar agafant forma fins convertir-se en una obra teatral. En Jaume Miró ens comentà el seu procés creatiu i els altres membres de Noctàmbuls van afegir algunes apreciacions personals. En acabar hi hagué un refresc, ofert per l'Ajuntament de Son Servera, la signatura i dedicatòria de llibres i una estona de tertúlia informal a l'acollidor pati de la biblioteca.



Se comentà la possibilitat de dur a terme dos clubs de lectura a les biblioteques, un a Capdepera i altre a Son Servera, que inclouria una dramatització de Noctàmbuls.



D'altra banda el grup Noctàmbuls han tornat de Barcelona on han representat "In the Backyard" a teatre Tatarantana, amb una molt bona acollida. Ens comentaren que aqeusta experiència ha estat molt positiva per a ells.