Nou disc d' Anegats: BROU. Es directe




Es presentarà dia 8 de desembre a Es Gremi de Palma




 

El proper dia 8 de desembre de 2012, la banda de pop-rock Anegats durà a terme l’enregistrament del que serà el seu primer disc en directe, al Centre Musical  Es Gremi de Palma.

Aprop dels gairebé 10 anys de trajectòria musical des del seu primer treball discogràfic Illenc (Blau-Discmedi, 2004), i després d’haver enregistrat cinc discs d’estudi, els de Son Servera han decidit traslladar tota la força, energia i sinergia banda-públic que impregna els seus directes, en el que es convertirà en el sisè disc de la banda, que amb tota seguretat veuria la llum la propera primavera.

Són innombrables les veus que fa anys que demanaven als serverins l’enregistrament d’un disc en directe; perquè al directe és allà on realment es manifesta tota la vitalitat de la banda, i la indubtable complicitat amb el seu públic; on les cançons esdevenen moments musicals col·lectius, carregats d’energia i sentiments ; on la música està lliure d’artificis i les imperfeccions cobren naturalitat i valor.

Anegats opinen que és en aquesta ocasió quan el públic ha de ser més present que mai, en veu, en cos, i en ànima.

És l’oportunitat puntual per tal que tant els seguidors més recents com els que ho varen començar a ser fa deu anys, deixin el seu testimoni de manera perenne, rememorant els millors anys amb la seva banda sonora. Participar de l’enregistrament d’un disc en directe no es pot deixar perdre, perquè no és repetible. No torna. Només es recorda.

Així, aquest concert és concebut com una fita històrica en la trajectòria del grup de Son Servera. Una nit màgica, ineludible, una trobada musical excepcional no només per als seguidors del grup, sinó també per als amants de la música. S’escoltarà un repertori que pretendrà copsar tots els èxits més representatius del grup durant aquests anys.

Brou, el títol del nou CD sorgeix per la idea de la conjunció de diferents ingredients: músics, instruments, llums, públic, sentiments, etc. També en un sentit més metafòric, allà on hi ha brou, hi ha renou, vida, calentor, trui! D’aquí el nom. Clar. Planer. Directe. Com ells.

Els encarregats de condimentar aquest Brou són Àngel Rios (bateria), José Juan Umbert (guitarra elèctrica i cors), Esteve Huguet (guitarra elèctrica), Robin Alba (teclats i cors), Paco González (baix), Pep Álvarez (veu i guitarra acústica), i els que hi siguin presents (veus i ànima). Voleu Brou? dia 8/8/12 a Es Gremi, tassa i mitja!!!

Preu de les entrades: 5€ (que serviran per editar el propi disc!)

Venda d’entrades, a la plana web d'Es Gremi www.esgremi.com, el mateix vespre a la taquilla, i també a:

- Cala Rajada: Llepolies (Can Buti), carrer Castellet,22

Son Servera: Bar Nou i Bar s’Oratge a Plaça St. Joan.

- Sant Llorenç: Bar Olímpic al C. Major 25.

- Manacor: Rock House al Passeig Ferrocarril, 55.

- Manacor: Disco Baba a la Rambla Rei En Jaume, 26.

- Petra: Bar Ca na Bel a la Pl. Ramon Llull 5 i Llibreria Carrer Ample 30.

- Inca: Discos Baba al C. Malferits 17.

- Llucmajor: Popster, del C.Fira, 4.

- Palma: Botigueta de St. Miquel, C. St. Miquel 79.