Mostra de reconeixement, gratitut i estima a l'artista més internacional de Capdepera. Inauguració entre emocions, colors i música.


Dissabte al matí s'inaugurà l'exposició d'aquesta temporada al passeig Marítim de Cala Rajada. Deu escultures de polièster o de ferro al els personatges i colors inconfusibles de Gustavo. Molta, molta gent sortí al carrer per acompanyar l'artista en aquest recorregut "oficial". Tothom volia, d'una manera o d'altra mostrar-li l'agraïment per l'esforç que ha fet; el reconeixement i l'admiració per la manera com treballa les formes i els colors i que certament ompl d'alegria el passeig marítim. Hi ha col·laborat directament l'associació Som aquí gabellins, que han desfilat desfressats del personatge de Gustavo que llueixent al seu logotip i que no sols han animant i acolorit el passeig sino que han creat una màgia especial a l'esdeveniment. També els incombustibles "Els que ningú vol" amb la seva música han contribuit a l'ambient alegre i festiu de l'acte.

Poca gent se n'ha adonat del dia fred i nuvolat que feia. El cercavila ha sortit de Son Moll, després que Gustavo saludàs, un a un, a tots els qui se li acostaven. Molts amics alemanys son aquí de vacances una setmana per viure aquestes dues inauguracions. 





A cap inauguració havíem viscut aquesta escalfor i ambient festiu. Així com avançava la comitiva s'hi afegia més gent. Els bars de la zona també mostraren a Gustavo la satisfacció i agraïment per la proposta artística que ha fet, destacant els alegres personatges i colors.





Les imatges parlen per si mateixes. Tot i això tenim un tast en moviment:






Són aquests moments on es pot veure clarament que Gustavo, a més d'un gran artista és una gran persona, involucrada en el municipi i que te les portes obertes a tothom. I ara, en el 80 aniversari, és un gran moment per mostrar-li que el poble realment l'estima i el se sent seu.





A la comparsa de Som aquí gabellins, destacava la moto amb sidecar que conduia un "alter ego" de Gustavo.











Amb les aturades per fer-se fotografies que permetien la dinàmica amb tanta gent, la que tengué més èxit fou a l'escultura del turísta amb ulleres aereodinàmiques que, si no hi ha res de nou, serà la que Gustavo donarà a l'Ajuntament. Aquí tgeniu l'artista amb la seva filla Bettina Peñalver.





El passeig marítim se'ns va fer curt. Semblava que ningú volgués anar-se'n. Els músics continuaren una bona estona més. 




Una exqusit aperitiu al Wikiki va cloure l'acte en un ambient molt especial on tothom va poder departir amb Gustavo més d'unes paraules o fotos.




Però la màgia no s'acabà. La màgia continua al passeig marítim on hi romandrà tot l'estiu. I si ho voleu comprovar fixau-vos en la rialla dels seus personatges. Allà la trobareu.





Enhorabona altra vegada, Gustavo!!!! i un record  i una abraçada per la seva esposa Regine que no va poder venir per no trobar-se bé.

Gràcies Gustavo, per deixar-nos ser els teus amics!!!!!







Recordau que el proper 12 d’abril a les 19h del capvespre al Centre Cap Vermell s'inaugura l'exposició de les obres més significatives dels darrers cinc anys de Gustavo sota el títol «Una vida desesperadament feliz».