El final de curs arriba per a tots els alumnes..., inclosos els de l'Escola de Música. I aquests, com cada any, el celebaren oferint el concert de cloenda, que va tenir lloc en el Centre Cap Vermell el passat dijous dia 23.

Una munió de "músics" passà per l'escenari, des dels més petitons que "juguen amb la música", fins als més experimentats, intèrprets ells de distints instruments de percussió, de corda o de vent. Una bella mostra amb la qual xalaren pares i padrins i, evidentment, els mateixos al·lots, aquests, especialment. Però, sobre tot, el que palesen aquests concerts és la gran pedrera musical que tenim en el poble, tot dibuixant en verd el futur. No sabem quans d'aquests cadells musicals arribaran a dalt, quants d'ells trobaran una sortida fins i tot professional al que ara segurament no passa de curolla infantil. Però, en qualsevol cas, això segur, la música pot contribuir, i molt, a fer-los persones més cultes i més felices. A ells i a nosaltres.

El concert, amb tanta gent per sobre l'escenari, sempre esdevé una mica complicat quant a posada en escena, però, en aquesta ocasió, tot semblà desenvolupar-se mab una mica més de fluïdesa, evitant que cada tema interpretat suposàs l'entrada i la sortida del intèrprets. D'altra banda, ens va agradar molt l'estructura musical que se li va donar, una mena de volta al món musical que, partint de cala Agulla, torna a Mallorca després de passar per Àfrica, Amèrica, Àsia i el continent europeu. Sonaren temes dels distints països visitats (Argentina, Brasil, Cuba, Mèxic, Estats Units, Xina, Japó, Itàlia, França...), alguns d'ells molt coneguts i apreciats, com ara Por una cabeza, La cucaracha, Guantanamera, Santa Lucía, La vie en rose...

Aquí us en deixam unes imatges.