DIUMENGE, 7 de Juliol:

POL OMEDES 5TET, Jazz

D’entre els músics més sorprenents i inquiets de la nova generació, el trompetista i compositor Pol Omedes és una de les revelacions més estimulants de l’escena actual. Compta amb la col·laboració de rising stars del món del straight ahead europeu formant un quintet de luxe.

DIJOUS, 11 de Juliol:

EUTHERPE PIANO QUINTET

quartet de corda amb piano

Música de cambra en majúscula executada per un piano i instruments de corda. El quartet i el quintet clàssic, sorgeixen com una confrontació entre un piano com a solista virtuós i la gran formació del quartet de cordes "dos violins, viola, violoncel" a la manera concertant; un ric diàleg entre brillants personalitats tímbriques.

DIJOUS, 18 de Juliol:

JUAN ANTONIO MOYA TRIO, world music Flamenc

Juan Antonio Moya presenta el seu primer treball discogràfic "Bordón negro". Juntament amb la percussió Pablo Gómez Molina i el baix d'Ismael Alcina, ens proposa un recorregut per diversos estils del flamenc amb un punt de vista personal i de fusió obert a noves músiques.

DIJOUS, 25 de Juliol:

TRIO CORNUCOPIA, Mozart in the garden

cornos di bassetto

Aquesta formació es crea amb la intenció de descobrir i profunditzar el repertori per cornos di bassetto del Classicisme Vienès amb instruments clarinets moderns, però dinàmiques i actituds lligades al corrent historicista, ofereixen programes en què conviden un o més artistes per arredonir i enriquir l’experiència de concert.

 


Els concerts són a les 22h