Els dies 21, 22 i 23 de juny
clicau damunt per llegir el programa

Fa 11 any que Capdepera organitza el Festival de les arts al carrer per tal d'acostar les diverses disciplines artístiques a tota la gent. Fugir uns dies dels espais més convencionals i sortir al pas de turtistes i residents que es troben amb els artistes per mostrar les seves habilitats, provocar la sorpresa i compartir espais públics en espais d'emocions.
Enguany, com els darrers anys, es planteja el festival en tres dies a finals de juny. En el primer hi participen 10 agrupacions musicals del municipi per celebrar el DIA INTERNACIONAL DE LA MÚSICA. El dissabte i diumenge hi ha quatre espectacles de gran nivell artístic de companyies reconegudes internacionalment que combinen el circ, clown, equilibrisme i dansa aèrea. També hi ha un espai per a la poesia, que com l'any passat es farà a na Ferradura, el dissabte vespre que aplegarà els poetes locals amb músics.
També hi haurà un espai solidari a la Plaça dels mariners amb els LILA jocs reciclables que ofereix una proposta creativa que fomenta el joc i la trobada en l’espai públic i generant valors com la cooperació i el respecte. La recaptació voluntària es destinarà a una ONG  d'ajuda a centres infantils del Senegal. Finalment esmentar que el Circ Pistolet farà una actuació per als majors i discapacitats a la residència de Font de sa Cala el diumenge a les 12h (en el programa de sa Xerxa per integrar a col·lectius desfavorits)