Jornades de portes Obertes
 

Diumenge, 24 de març 2019









El proper diumenge 24 de març obrirem les portes per tothom que ens vulgui visitar, ens trobareu allá per donar-vos la benvinguda de les 10 del matí fins a les 14 hores.
 
Coneixereu els animals que ara mateix viuen al refugi i les seves histories, farem una rifa de fantástics regals que ens han donat comerciants del poble, els tickets les podreu comprar a 1 euro.
 
Aquest serà un dels darrers actes que podem fer abans de que començi la temporada turistica i per tant les voluntaries ja no tendrem tant de temps per organitzar actes. A més a més, sabem per l’experiencia de cada any que a partir d’abril ens començaran a arribar moltes moixes embarassades, petits nadons trobats a qualsevol lloc i gent que ens demana que ens fassem carrec dels moixets que ha tengut la seva moixa no esteriltzada. Es el mateix cada any.
 
Agrairem qualsevol donatiu de : menjar de moix, tant pinso com llaunes de patè o carn. Productes de neteja, lleixiu, detergent etc. Terra per els moixos, llitets, mantes, tovalloles, juguetes etc.
 
Ens agradarà molt que vengueu a visitar-nos!!!!!!!!