Música coral i recital poètic dramatitzat. Dijous dia 17 de novembre a les 19h al CENTRE CAP VERMELL


Un projecte internacional on col·laboren el Teatre de Brandenburg (Alemanya) i el Teatre Principal de Palma.

Presentació del taller en català, alemany i anglès.
Idea del projecte: Katja Lebelt i Power House Hub
Professors i directors del taller: Boris von Poser, Kati Heidebrecht, Manuel Velasco, Carles Pujols, M. Francisca Mir i Pere Víctor Rado.
Acompanyament musical: Raül López
Producció i serveis tècnics: equips del Teatre Principal de Palma i del Teatre de Brandenburg
Alumnes dels Cors Infantil i Juvenil del TP i del Brandenburger Jugendtheater que hi participen: Mercé Martorell, Marta Cazorla, Elena Rodado, Teresa Peral, Alejandra Garralón, Isabel Roig, Leonie Krieg, Vanessa Lisch, Pia Moderegger, Isadora Paul, Ward Bitar, Mowayad Eddin Alkawa, Enos Daniel Araujo i Mohammad Alahmad.

"MAX: Construint ponts culturals" és un projecte europeu basat en la creació i posada en escena de teatre multilingüe amb grups mixtos de joves de diferents nacionalitats. Es tracta de crear estratègies educatives per desenvolupar les capacitats tant artístiques i de relació entre joves de diversos orígens.
Amb textos de Ramon Llull i Goethe, el taller/espectacle d’aquesta iniciativa ha permès desenvolupar noves estratègies pedagògiques teatrals, musicals o coreogràfiques en les arts escèniques des de l’educació en valors com la tolerància, diversitat, el treball en equip i l’esperit europeu a través de grans clàssics de les nostres literatures.

 Durada: 45 minuts