La XI edició del Morralla Xop Festival presenta un cartell excepcional, amb la companyia Elèctrica Dharma




El 2005 va néixer un projecte amb l'objectiu de donar suport a la Confraria de Pescadors Verge del Carme de Cala Rajada a la voluntat que la Reserva Marina de Llevant es convertís en un fet. 3 anys després el Govern Balear va aprovar la nova reserva però el festival musicocultural va continuar per reivindicar la importància que té no només pel municipi de Capdepera sinó per a tota la comarca de Llevant.

 

El proper 15 de juliol celebram la XI Morralla Xop Festival a l'esplanada del Moll de Cala Rajada. Enguany amb més novetats que mai, amb l'actuació estelar del grup històric català Companyia Elèctrica D’harma, que celebren els seus 40 anys de carrera musical amb el seu darrer concert de la Gira 40 anys a Cala Rajada i gratuït  http://www.ladharma.com/

La jornada comença a les 21:30h a diferentes punts de Cala Rajada, amb l’actuació de 3 batucades Batucap, TremolArtà i Hiachat (Capdepera, Artà i Santa Margalida) que aniran apropant la gent cap al Moll de Cala Rajada.

A continuación la Dra.Sandra Mallol, Dra en Biologia Marina, farà una breu xerrada sobre els efectes de les deixalles al fons marí.

A continuació actuaran Rumba Katxai (adjuntam info), Companyia Elèctrica Dharma (referent de la múscia catalana després de 40 anys)  i Greska (ska i reggae gabellí). També hi haurà perfomance amb l’espectacle Cactus Fire.

El concert és totalment gratuït, amb servei de bar a preus populars, se servirà la ja tradicional pomada dels pescadors.