Indignats de Capdepera convoquen a la ciutadania a una assemblea


Divendres, 11 de maig, a les 19 hores


Centre  Cap Vermell 
Cala Rajada







Indignats i indignades,

La indignació creix i per aquest motiu la lluita ha de continuar. Som Indignats de Capdepera, l’any passat vàrem emprendre, amb molts de vosaltres, una lluita per la justícia i per a un futur dignes per a tots nosaltres.

El camí és dur i no gaire fàcil, però aquí seguim amb ganes de continuar endavant, perquè aquesta no és una lluita individual en la que guanyen uns pocs, aquesta és una lluita col•lectiva pel bé de la nostra societat. Per aquesta motiu hem de fer-nos responsables i hem de lluitar pel que volem i mereixem.

Aquest any tornam a la càrrega amb més força i idees que mai, tenim en ment algunes accions a nivell municipal que ens agradaria compartir amb vosaltres, ja que segurament podreu aportar idees noves i perspectives. Per a començar, ens agradaria convocar una nova Assemblea convidant als diferents col·lectius que més s’han vist afectats pels darrers retalls del govern: educació, sanitat, tercera edat, etc... Per això convidaríem als treballadors de les escoles, centres de salut, escola de música, etc... del nostre municipi.

És per tot això, i per moltes coses més, que ens agradaria convidar-vos a participar de nou amb nosaltres, començant des de zero i compartint les nostres inquietuds i idees. Perquè junt som més i perquè tots som un: la lluita continua!

US CONVIDAM A ASSISTIR A LA PRÒXIMA ASSEMBLEA POPULAR, LA QUAL TINDRÀ LLOC EL PROPER DIVENDRES 11 DE MAIG, A LES 19 HORES, AL CENTRE CAP VERMELL, CALA RAJADA.

Si per motius aliens a l’organització no és possible realitzar l’assemblea a l’interior, ens situarem a la plaça del mateix edifici.