RESOLUCIÓ EN DEFENSA DELS HOSPITALS PÚBLICS

Jubilats per Mallorca






    L’assemblea general de l’associació “Jubilats per Mallorca” denuncia enèrgicament la decisió del Govern Balear, presidit pel senyor J. R. Bauzà, de tancar els hospitals de Caubet i de La Sang, dos  hospitals petits  que funcionen beníssim, que donen un gran servici i que, per això, els volen tancar. Denunciam que el Govern Balear en lloc de cercar remei pels camins contraris als que ens han conduit a l’actual crisi econòmica, faci seguidisme dels poders fàctics internacionals que l’han provocada intencionadament amb l’objectiu d’apoderar-se de les propietats del poble  per passar-les a mans de les multinacionals que volen controlar tota l’economia i tota la política mundial.


   Quan ja és molta la gent que ha hagut de viure l’experiència de veure com, després  d’haver pagat tota la vida ssegurances privades, a l’hora de la veritat ha hagut de recórrer als excel•lents serveis públics de les cures paliatives i/o d’atenció als malalts crònics, que ara vulguin vendre  el traspàs de serveis públics a les clíniques privades canta massa: si privatitzen la sanitat pública (el seu objectiu) estarem molt més mal servits que no ara (perquè quan arribi l’hora no es noti tant van deteriorant el servei públic abans de privatitzar-lo), i si fos que el govern no sap com ha de sortir de les dificultats econòmiques sense atemptar contra els drets dels qui més ajuda necessiten nosaltres sí que sabem com s’ha de fer i ens oferim per a dir-los-ho.
I, de moment, animam tothom a prendre part a les mobilitzacions en contra d’aquest expoli que programen i a fer costat en els sanitaris i a les mesures que vagin prenent en defensa d’allò que és de tots.

DEFENSEM LA SANITAT PÚBLICA, DEFENSEM ELS DRETS INDIVIDUALS I COL•LECTIUS DEL POBLE I DE LA GENT, NO DEIXEM QUE CONTINÜIN FENT MALBÉ I ROBANT-NOS EL PATRIMONI, SALVEM L’HOSPITAL DE CAUBET, SALVEM L’HOSPITAL DE LA SANG. JA N’HI HA PROU!! JA BASTA!!

Assemblea de JUBILATS PER MALLORCA, 5  de maig de 2012